103 resultaten

schleich horse club

1-48 van 103 producten

Schleich paarden

De verschillende Schleich paarden zijn echte paradepaardjes. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren met unieke aftekeningen. Kies voor een bont paard met mooie bles of misschien heb je liever een schimmel zoals het paard van Sinterklaas. Zet het springparcours maar vast klaar, de Schleich paarden staan te trappelen om leuke dingen te doen. Bovendien maken ze graag vrienden met wezens uit allerlei werelden. Avonturen beleven met Bayala wezens zoals elfen en eenhoorns is natuurlijk helemaal te gek!

Schleich paarden met ruiter

De paarden moeten natuurlijk wel getraind worden! Kies daarom voor de Schleich paarden met ruiter. Of je nu een dressuuramazone of springruiter bent, de Schleich paarden met ruiters vind je in in elke discipline terug. Spring samen foutloos het springparcours of rijd de mooiste kür op muziek, de ruiters en amazones uit ons assortiment maken alle pennydromen werkelijkheid. Kies voor Lisa, Hannah, Sarah of een van de vele andere Schleich paarden met ruiters en begin je eigen manege!

Schleich Horse Club

Wanneer je gek bent op paarden, wordt je blij van Schleich Horse Club! Bij het eerstvolgende grote toernooi slepen ze mooie prijzen in de wacht. Daarna verdienen ze het om lekker in de watten gelegd te worden met een goede verzorging en wat te eten. Eenmaal terug in de stal krijgen de paarden hun welverdiende rust en maakt de Schleich Horse Club zich klaar voor het volgende evenement. Of het nu gaat om dressuur, voltige of een concours hippique, het kan allemaal met de Schleich Horse Club.

Schleich manege

De hengsten en merries van Schleich verblijven graag in de manege, maar voelen zich net zo goed thuis op de boerderij van Farm World. Veulens zijn nergens bang voor en spelen net zo lief met machtige monsters en draken Eldrador Creatures als met andere veulens. Het is de fantasie van je kind die zorgt voor de meest magische momenten. Zoek je echter een waar ruiterparadijs? In de Schleich manege kan de Horse Club paardenshow beginnen!

Schleich paarden set

Met een complete Schleich paardenset wordt de ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Breid jouw Schleich paarden manege uit met alle bijpassende accessoires zoals een Schleich paardentrailer, westernset, verzorgingsset, dekens en halsters, poetsplaats, stallen of gezellig ruiter café. De met de hand beschilderde paarden lijken net echt en zijn daarom een beleving voor alle zintuigen. De verschillende vormen en texturen zijn gebaseerd op echte paarden en pony’s. Bovendien worden de accessoires en sets met heel veel aandacht voor detail vormgegeven en beschilderd. De paarden en amazones zien er niet alleen levensecht uit, maar voelen ook bijna net zo echt aan.

Schleich Horse Club kopen

Wanneer je Schleich Horse Club gaat kopen, koop je kwaliteit. Over de hele wereld wordt al het speelgoed van dit merk met dezelfde materialen en volgens dezelfde normen geproduceerd, ongeacht of dit gebeurt in Duitsland, Portugal of China. De Schleich figuurtjes, vervaardigd van verschillende soorten kunststof en lakken, zijn allemaal klaar voor fantasievolle avonturen. Bij ilovespeelgoed.nl kun je Schleich Horse Club eenvoudig online kopen!