102 resultaten

schleich wild life

1-48 van 102 producten

Schleich Wild Life

De kamer van je kleine wordt in een oogwenk een echte wildernis waar de Schleich Wild Life dieren tot leven komen! Vanuit een uitkijktoren worden alle dieren, groot en klein, in de gaten gehouden. Wanneer er een bedreiging is voor één van de Schleich dieren komt het reddingsteam in actie. Jonge welpen kunnen zorgeloos spelen en opgroeien tot de zelfverzekerde leeuwen die het behoren te zijn. Met Schleich Wild Life geldt hetzelfde voor jouw zoon of dochter!

Schleich dieren

Eindelijk kun je oog in oog komen te staan met een jong hert, brutale das of gevaarlijke grizzlybeer. De Schleich wilde dieren zien er levensecht uit, maar vormen geen gevaar. Hierdoor kun je ze nog beter bestuderen en wordt de fantasie geprikkeld om de mooiste avonturen gewoon thuis te beleven. Wie weet gaat het Wild Life op pad samen met de elfen en eenhoorns van de Bayala wezens of doen ze mee aan een kuur met de paarden van de Horse Club. Voor de wilde dieren van Schleich hoeft niemand niet bang te zijn.

Schleich wilde dieren

Je kind en zijn of haar ontwikkeling wordt gestimuleerd met het Schleich wilde dieren speelgoed. De met de hand beschilderde wilde dieren zijn een beleving voor alle zintuigen en komen zo vanuit de jungle de kinderkamer in. Met vormen en texturen die gebaseerd zijn op echte wilde dieren, zien de speelfiguren er levensecht uit. Bovendien voelen ze ook bijna net zo echt aan. Dit komt doordat de figuren samen met internationale deskundigen met heel veel aandacht voor detail worden vormgegeven en beschilderd.

Schleich Wild Life kopen

Je koopt kwaliteit als je kiest voor Schleich Wild Life. Over de hele wereld worden de producten van dit merk met dezelfde materialen geproduceerd. De Schleich figuurtjes worden vervaardigd van verschillende soorten kunststof en lakken van hoge kwaliteit. Of de productie nu in Duitsland, Roemenië, Moldavië of China is, overal worden dezelfde normen aangehouden zodat het speelgoed altijd klaar is voor fantasievolle avonturen. Schleich Wild Life kopen doe je eenvoudig online bij ilovespeelgoed.nl!