9 resultaten

small foot

Ondersteun de ontwikkeling van je kindje met het educatieve houten speelgoed van het Duitse merk Small Foot. Small Foot combineert modern design met de welbekende Duitse degelijkheid: het houten speelgoed van Small Foot is robuust en gaat zo lang mee. Van buitenspeelgoed tot rollenspellen, actiespelletjes en babyspeelgoed, de kwaliteit van Small Foot speelgoed valt niet te betwisten. Klassiekers worden in een nieuw jasje gestoken om aan te sluiten bij kinderen van nu. Zo is het merendeel van Small Foots speelgoed multifunctioneel: met één stuk speelgoed kan op meerdere manieren gespeeld worden. Zo ontdekken kinderen steeds iets nieuws en wordt hun fantasie en creativiteit gestimuleerd.

Al het houten speelgoed van Small Foot is afkomstig uit lokale, duurzame bosbouw. Eventuele restproducten worden door Small Foot zo veel mogelijk hergebruikt en het gebruik van plastic verpakkingsmateriaal wordt zoveel mogelijk vermeden. De verf die Small Foot voor haar speelgoed gebruikt is altijd op waterbasis en vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Maar duurzaamheid gaat voor Small Foot verder dan alleen productie. Zo beschikt het hoofdkantoor in Duitsland over eigen zonnepanelen waarmee groene energie wordt opgewekt en wordt gebruik gemaakt van klimaatneutraal transport.

Wat begon als de bescheiden onderneming van twee broers is na 30 jaar uitgegroeid tot een van de voornaamste houten speelgoedmerken van Europa. Inmiddels heeft het speelgoed van Small Foot al vele prijzen gewonnen. Zo heeft Small Foot onder meer het Duitse spiel gut-label gekregen. Dit label staat voor duurzaam speelgoed dat voldoet aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen en uitblinkt in speelplezier. Daarnaast eindigde het babyspeelgoed van Small Foot twee jaar op rij in de top-drie van de prestigieuze Toy Award. Van baby tot peuters en kleuters, Small Foot heeft voor iedere leeftijdsfase het juiste speelgoed.

Lees verder
Sluiten
1-9 van 9 producten