24 resultaten

smartmax

Spelend leren met het magnetisch constructiespeelgoed van Smartmax! SmartMax maakt kleurrijk magnetisch speelgoed voor de kleine onderzoeker. Doordat de magneten van SmartMax extra groot zijn, kunnen ook jonge kinderen alvast kennis maken met de wondere wereld van magnetisme.

Spelen met magneten en constructiespeelgoed bevordert een groot aantal vaardigheden:

- Fysiek
Het vasthouden en bouwen met magneten versterkt zowel de grove als de fijne motoriek en versterkt de zintuigen tast en zicht.

- Cognitief
Door goed na te denken over de aantrekkende en afstotende kracht van magneten versteken kinderen het logisch denken. De verschillende kleuren en vormen van de magneten ondersteunen tevens de kleur- en vormherkenning. De hand-oog coördinatie, het ruimtelijk inzicht en de fantasie en creativiteit worden bevordert door simpelweg te spelen, te bouwen en uit te proberen.

- Sociaal
Samen spelen betekent samen delen, en dat geldt ook voor magneten. Of kinderen nu samenwerken aan een ingewikkelde toren of een ander magnetisch vraagstuk op proberen te lossen, met het speelgoed van SmartMax werken ze al spelend aan hun taalvermogen en communicatievaardigheden.  

Het magnetisch speelgoed van SmartMax is meerdere malen bekroond met internationale prijzen, waaronder de Speelgoed van het Jaar-prijs in Nederland en België.

Lees verder
Sluiten
1-24 van 24 producten