500 resultaten

souza for kids

Het Nederlandse merk Souza for Kids maakt kinderdromen mogelijk met fantastische verkleedkleding en bijpassende accessoires en schoenen. Jongens en meisjes kunnen helemaal opgaan in hun fantasieën en worden sprookjesprinsen en - prinsessen op een feest of thuis als de verkleedkist opengaat voor een spel als kok, tovenaar, indiaan, verpleegster of danseres.

En met vrolijke verkleedkleren op maat veranderen ook kleine peuters meteen in kleine feestnummers.

Het begon in 1998 met het maken van een verkleedsetje voor de poppenhoek van de school van haar kinderen. Het bleek echter zo’n succes dat er steeds meer vraag was naar de fantasiekleren die Angeliek Clercx-de Jager maakte.

Inmiddels presenteert een creatief en professioneel team in Noord-Brabant tweemaal per jaar een nieuwe collectie van kleding en accessoires. Veiligheid, gemak en speelplezier staan daarbij altijd voorop. De Souza for Kids collectie is geschikt voor kinderen van 2-11 jaar.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 500 producten

Souza for kids

Met Souza for Kids begeeft je kleine zich in een andere wereld. Met hun unieke collecties verkleedkleding kan hij of zij zich verkleden als echte indiaan of magische tovenaar. Met de juiste accessoires erbij wordt het feest helemaal compleet, het spel wordt namelijk levensecht! Souza for Kids is een merk van Nederlandse bodem. Het is in 1998 opgezet door Angeliek Clercx-de Jager nadat ze een verkleedsetje had gemaakt voor in de poppenhoek op de school van haar kinderen. Er kwam namelijk steeds meer vraag naar de fantasiekleren. Kinderdromen worden werkelijkheid met Souza for Kids!

Stimuleer de fantasie met Souza for Kids

Ben je op zoek naar een mooie prinsessenjurk of wil je dochter een echte ridder worden? Met de verkleedkleren van Souza for Kids haal je kwaliteit in huis. Bovendien prikkel je de fantasie van je kind ermee. De verkleedkleding van Souza for Kids is vooral bedoeld voor kinderen in de leeftijd van twee tot tien jaar. Het is allemaal zo gemaakt dat ze zich zelfstandig kunnen aankleden. Bij ilovespeelgoed.nl vind je verkleedkleding voor jongens en meisjes met bijpassende haaraccessoires. Laat je verwonderen door de vrolijke fantasieën die tot stand komen met Souza for Kids!

Souza for Kida heeft oog voor detail

Geluk zit hem in kleine dingen, maar ook in een goede outfit. Met de oorbellen, armbanden en kettingen van Souza for Kids wordt een mooie jurk ineens een bijzonder gewaad waar je dochter in straalt als een echte prinses. Om de outfit compleet te maken verkopen we bij ilovespeelgoed.nl ook schoenen, slippers, tasjes en portemonnees van Souza for Kids. En wil je kind zich graag opmaken? Dat kan met de make-up van dit mooie merk. Kies voor een mooie glitter in het haar of een volledige make-up koffer!

Een verkleedfeestje begint met Souza for Kids

Veel volwassenen kunnen nog wel wat leren van de kleinsten onder ons, het leven is namelijk niet altijd saai. Het draait om meer dan alleen hard werken en er zijn ontzettend veel kleine dingen waar je blij van kunt worden. Kinderen weten dit gelukkig als geen ander. Met een beetje hulp van Souza Kids wordt een saaie doordeweekse dag een groot feest! Het Merk heeft trouwens niet alleen verkleedkleren en verkleed accessoires in het assortiment. Ze maken ook prachtige knutselsets waarmee je kleine zich urenlang kan vermaken. Je vindt het allemaal tussen ons speelgoed.