63 resultaten

stapelstein

Het speelgoed van het Duitse merk Stapelstein motiveert kinderen om te bewegen en actief te spelen. De stapelstenen spelen in op de basisbehoefte van kinderen, namelijk hun bewegingsdrang. Stapelstein valt onder 'open ended play', dat betekent dat er geen regels zijn verbonden aan het spelen met de stapelstenen. 

De stenen dagen kinderen uit hun fantasie en creativiteit te gebruiken. Zo kunnen ze torens bouwen, er overheen lopen of er op zitten en balanceren. 

Stapelstein richt zich op creatief speelgoed dat multifunctioneel ingezet kan worden. Gegarandeerd eindeloos plezier met de mooie stenen van Stapelstein.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 63 producten

Stapelstein

Laat kinderen vijf minuten stilzitten en je komt er snel achter dat dit een bijna onmogelijke opgave voor ze is, kinderen zijn bewegelijk! Het Duitse merk Stapelstein heeft dit goed door en merkt ook dat er te weinig aandacht wordt besteed aan hun basisbehoeften. Met de ontwikkeling van de multifunctionele stapelstenen weet Stapelstein de natuurlijke drang van kinderen om te bewegen, te stimuleren en motiveren. Dit wordt met de Stapelstein Inside collectie nog maar weer eens onderstreept. Actief spelen is nog niet eerder zo leuk geweest!

Stapelstein stapelstenen

Wat kun je allemaal met Stapelstein stapelstenen? De kleurige stenen behoren tot ‘open ended play’, wat betekent dat er geen regels zijn verbonden aan het spelen met de stapelstenen. Je kunt er dus alle kanten mee op: bouwen, balanceren, erop zitten en staan, een parcours ermee bouwen en van steen naar steen springen. Wil je het parcours nog interessanter maken? Plaats dan eens een Wobbel ertussen. Dit is net als de Stapelstein stapelstenen perfect speelgoed om de balans en andere motorische vaardigheden verder te ontwikkelen!

Duurzaam met Stapelstein

Prettig van Stapelstein is dat het duurzaam is, doordat elke stapelsteen bewust en verantwoord geproduceerd wordt. De stenen worden op een innovatieve manier gemaakt van een uniek schuim , waardoor grondstoffen worden bespaard en de stenen makkelijk te recyclen zijn. Het mooie van de stapelstenen is bovendien dat ze licht van gewicht zijn en toch oersterk. Elke steen kan wel een gewicht dragen tot 180 kg. Er kan zowel binnen als buiten mee gespeeld worden, zelfs als het regent. Duurzaam spelen doe je met Stapelstein!

De mooiste stapelstenen voor kinderen

Het design van de mooiste stapelstenen voor kinderen is tijdloos. De vormen zijn organisch en daardoor prettig vast te pakken voor elke kinderhand. Daarnaast zijn de kleuren prachtig. De regenboogkleuren doen denken aan het houten speelgoed van Grimm’s, maar je kunt ook kiezen voor zachte pasteltinten of neutraler voor zwart of grijs. Pas de kleur aan op je interieur, stemming of het seizoen, het kan allemaal.

Stapelstein kopen

Wil je je kind laten spelen met open ended speelgoed, dan is het een slimme zet om Stapelstein te kopen. Dit bouwspeelgoed zet je kleine aan tot creatief denken. Hoe passen de stukken in elkaar en zet je ze rechtop of leg je ze neer? Het zorgt ook nog eens voor een goede sociale ontwikkeling. Het is namelijk ideaal speelgoed om samen met andere kinderen te gebruiken. Herfst, winter of zomer? Stapelstein kan altijd en overal, het is ook geweldig buitenspeelgoed! Stapelstein kopen doe je voor heel veel momenten, gelegenheden en doeleinden.