13 resultaten

balance board

1-13 van 13 producten

 

Met een Stapelstein Balance Board wordt je balans naar een geheel nieuw niveau getild! Deze borden zijn perfect voor actieve balansoefeningen en om dynamisch op te zitten. Een kind dat niet makkelijk stil kan zitten zal zeker gebaat zijn bij een balanceerbord, hij kan namelijk zitten en is toch actief bezig. Eigenlijk geldt dit voor praktisch alle kinderen, want welk kind vindt het nu fijn om langer dan vijf minuten stil te zitten? Pluspunt: elk Stapelstein Balance Board heeft een verhoogde rand die extra steun biedt bij uitdagende evenwichtsoefeningen!

De vrolijkste kleuren voor een balansbord

De primaire kleuren rood, blauw en geel, maar ook de secundaire kleuren groen oranje en paars vind je terug in de stapelstenen van Stapelstein. Daarnaast vind je nog verschillende kleurschakeringen van elke kleur en alles wat er tussenin zit. De balansborden zijn in minder uiteenlopende kleuren verkrijgbaar, maar ze passen allemaal perfect bij de kleurrijke stenen. Hieronder zie je een overzicht van de vrolijkste kleuren die we bij ilovespeelgoed.nl in het assortiment hebben:

  • Stapelstein Edition: in deze collectie vind je uiteenlopende kleuren die bijvoorbeeld passen bij het seizoen, dit zijn special of limited editions.
  • Stapelstein Mono: in deze serie zit minder kleurvariatie, alle stenen in een set zijn van dezelfde kleur, maar het zijn wel mooie en opvallende kleuren.
  • Stapelstein Pastel: hier vind je allerlei kleuren in zachte pasteltinten.
  • Stapelstein Rainbow: de sprekende kleuren van de regenboog vind je terug in deze serie.

Stapelstein Balance Board confetti

Kun je niet kiezen uit de vrolijke kleuren? Koop dan een Stapelstein Balance Board confetti! Hiermee heb je een feestelijke verzameling van kleuren die doet denken aan confetti. Laat de kleine met de verjaardag op het bord staan en laat iedereen voor hem zingen. Zijn er nog meer stapelstenen? Laat de ukkepuk er dan lekker op zitten. In combinatie met een Stapelstein single steen kan de zithoogte eenvoudig aangepast worden. Ook als volwassene kun je prima op een Stapelstein Balance Board confetti staan of zitten, een enkel balansbord kan tot 120 kg dragen.

Waar koop je een Stapelstein Balance Board?

Bij ilovespeelgoed.nl zijn we ontzettend blij dat we Stapelstein Balance Boards verkopen. We vinden dat de natuurlijke drang van kinderen om te bewegen zoveel mogelijk gestimuleerd en gemotiveerd hoort te worden, dit zal je in veel van ons speelgoed terugzien. Ben je het hier mee eens, wacht dan niet om een Stapelstein Balance Board te kopen.

Om veilig te spelen gebruik je een Stapelstein Balance Board het beste op een vlakke en stroeve ondergrond. Ons advies is om niet meer dan drie stenen bovenop elkaar te plaatsen wanneer je erop wilt gaan zitten of staan. Stapel Stapelstein alleen zo hoog op als je zelf veilig acht!