1 resultaten

edition

1-1 van 1 producten

Stapelstein Edition

Ben je al bekend met de stapelstenen van Stapelstein? Dan kun je waarschijnlijk niet wachten tot er een nieuwe Stapelstein Edition uitkomt. Houd daarom ilovespeelgoed.nl in de gaten voor de nieuwste kleuren en sets! Kinderen kennen Stapelstein misschien al van de peuterschool of het kinderdagverblijf, met Stapelstein Edition kunnen ze kennismaken met nieuwe frisse kleuren. Heb je nog niets in huis van dit Duitse merk? Ook dan is het leuk om deze bijzondere collectie stenen aan te schaffen voor de ontwikkeling van de motoriek, creativiteit en het sociaal vermogen van je kind!

Vul je stapelstenen collectie aan met een Stapelstein Edition set

Stapelstein heeft standaard al de mooiste kleuren in het assortiment. Denk hierbij aan stralende regenboogkleuren die je in de Stapelstein Rainbow serie vindt en de zachte pasteltinten in de Stapelstein Pastel collectie. Daarnaast komen er met regelmaat nieuwe collecties op de markt die passen bij het seizoen of gewoon omdat het fijn is om iets anders te maken. Wil je ook graag eens wat nieuws? Vul dan je (basis) collectie stapelstenen aan met een Stapelstein Edition set!

Waar koop je unieke Stapelstein Edition stapelstenen?

Voor je unieke Stapelstein Edition stapelstenen ga je naar ilovespeelgoed.nl! Net als kinderen blijven wij in ontwikkeling, we vullen ons assortiment daarom regelmatig aan met nieuwe dingen. Stapelstein doet dit gelukkig ook met Stapelstein Edition. Kies voor een nieuwe set die past bij je bestaande Stapelstein Balance Board of koop een set stenen inclusief het balansbord. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij ons andere speelgoed dat nieuw binnen is!