1 resultaten

mono

1-1 van 1 producten

 

Met Stapelstein Mono heb je een mooie set stapelstenen in één kleur. Dit zorgt voor een mooi rustig en uniform geheel. Zo kan je kleine zich urenlang vermaken met het bouwen van torens en maken van ingewikkelde parcours, en jij hebt speelgoed in de kamer staan dat past bij de rest van je interieur. Een kleine Stapelstein Mono set is ideaal om cadeau te geven aan je kleine voor zijn of haar eerste verjaardag. De stapelstenen zijn licht van gewicht en daardoor ook voor jonge kinderen die volop bezig zijn hun motoriek te ontwikkelen, goed te tillen.

Wat is je favoriete kleur

Ben je ook zo gek op de kleur mint? Dit is een prachtige pasteltint met een frisse uitstraling. Een Stapelstein Mono set in mint kun je altijd aanvullen met de Single stenen van dit merk, kies dan voor dezelfde mintgroene steen of juist een van de andere kleurtjes. De Pastel serie sluit ook heel mooi aan op de mintkleur. Al het speelgoed dat je bij ilovespeelgoed.nl koopt, is van goede kwaliteit. Duurzaamheid is voor ons ook erg belangrijk. Dit is voor ons een van de redenen dat Stapelstein favoriet speelgoed is, dat je het in je favoriete kleur kunt bestellen is een extra pluspunt!

Waar koop je Stapelstein Mono?

ilovespeelgoed.nl heeft een uitgebreid assortiment van de Stapelstein stapelstenen. De mono serie vind je hier uiteraard ook tussen. Houd je bijvoorbeeld niet zo van felle kleuren door elkaar, dan is deze serie perfect voor je. Daarnaast is de combinatie van zwarte Stapelstein Mono stenen met de Rainbow serie ook een mooie kleuren samenstelling. Het is maar een idee, kies zelf je favorieten. Vergeet trouwens niet om een Stapelstein Balance Board aan te schaffen, hiermee vergroot je het speelplezier enorm!