17 resultaten

pastel

1-17 van 17 producten

 

De Pastel serie van Stapelstein kenmerkt zich door de mooie pasteltinten waarin de stapelstenen zijn uitgevoerd. Mooi zacht roze, fris mint of een lichte oranje. Naast deze kleuren, en nog vele andere, is er ook een vrolijke steen met pastel confetti. Je krijgt direct een feestelijk gevoel wanneer je deze steen ziet. Het spelen met Stapelstein Pastel stapelstenen is sowieso een feestje voor jong en oud. Elke steen kan wel 180 kg dragen, je kunt dus prima samen met je kleine een parcours afleggen!

Alle kleuren van de regenboog in pasteltinten

De multifunctionele Stapelstein stapelstenen komen in een prachtige pasteltinten. Zelfs de regenboogkleuren vind je in de Stapelstein Pastel serie. Alleen zijn ze dan niet felgekleurd zoals de Rainbow serie, maar uitgevoerd in allerlei zachte pasteltinten. Ook primaire en secundaire kleuren lenen zich uitstekend voor een mooi pastel palet! Andere series stapelstenen die je in ons uitgebreide aanbod van dit merk vindt zijn:

Stapelstein Pastel stapelstenen koop je bij ilovespeelgoed.nl

Binnen de Stapelstein Pastel serie zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de samenstelling. Je kunt een kleine set van bijvoorbeeld drie stapelstenen aanschaffen, maar een grote set of juiste een enkele steen kan natuurlijk ook. Wil je een set compleet maken met een Balance Board, dan heb je zeker weten het ultieme speelgoed voor je kleine om urenlang speelplezier te beleven. Bouwen en bewegen is namelijk iets wat elk kind fantastisch vindt om te doen!