20 resultaten

rainbow

1-20 van 20 producten

Stapelstein Rainbow

Wie wordt er nu niet blij van een regenboog? Wanneer je deze ziet weet je namelijk zeker dat de zon schijnt. Van Stapelstein Rainbow word je misschien nog wel blijer. Deze stapelstenen kun je ook gewoon gebruiken als het volop regent, dondert of sneeuwt! Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, je kunt de stapelstenen zelfs meenemen in het zwembad. Denk er wel om dat het geen vervanging is voor andere drijfhulpmiddelen en dat kinderen altijd onder toezicht moeten zijn wanneer ze in het water spelen met Stapelstein Rainbow.

Maak je eigen combinatie met Stapelstein

Kinderen kennen Stapelstein misschien al van de peuterschool of het kinderdagverblijf, daar worden ze namelijk veel gebruikt om de beweging van kinderen te stimuleren. Dit kun je gelukkig thuis ook doen. Een Stapelstein set of bundle is er met verschillende combinaties. Het is ook mogelijk om je eigen combinatie te maken. Neem bijvoorbeeld een los Balance Board en doe deze samen met Stapelstein Single stenen. Er zijn ook verschillende Stapelstein Mono sets of bundles verkijgbaar.

Stapelstein Rainbow koop je online bij ilovespeelgoed.nl

Je hoeft de deur niet uit om een regenboog in huis te halen. Je kunt gewoon via onze webshop de Stapelstein Rainbow bestellen. We zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk in huis is, zodat je kleine geen speeltijd hoeft te verliezen. Heb je nog ander duurzaam speelgoed op het oog? Bestel dit meteen lekker mee! In ons uitgebreide assortiment vind je genoeg leuke dingen om je kind op allerlei manieren te vermaken en uit te dagen, creatief, sensorisch, mentaal en fysiek!