35 resultaten

single

1-35 van 35 producten

 

Ben je al bekend met de stapelstenen van Stapelstein? Zo niet, dan wordt het tijd! Begin dan bijvoorbeeld met een of twee Stapelstein Single stenen aan te schaffen, zo kun je eerst proberen of het wat voor jullie is. Je hoeft dus niet direct een volledige set te kopen, al zal je na kennismaking met dit merk ongetwijfeld enthousiast zijn. Wanneer je al een set hebt is de Stapelstein Single serie ideaal om je huidige collectie uit te breiden. De kans is trouwens groot dat je kleine al precies weet wat Stapelstein inhoudt, het wordt namelijk veel gebruikt bij kinderdagverblijven en op scholen!

Stapelstein Single stapelstenen

De aanschaf van een grote set stapelstenen kan voor sommigen een struikelblok zijn, daarom is het zo fijn dat je Stapelstein Single stapelstenen kunt kopen. Dit zijn losse stenen die je op elk moment dat je uitkomt, kunt uitbreiden. Alle series zijn met elkaar te combineren! Hieronder vind je een kort overzicht van de verschillende series die je bij ilovespeelgoed.nl kunt vinden:

  • Stapelstein Edition: in deze collectie vind je uiteenlopende kleuren die bijvoorbeeld passen bij het seizoen, dit zijn special of limited editions.
  • Stapelstein Mono: in deze serie zit minder kleurvariatie, alle stenen in een set zijn van dezelfde kleur, maar het zijn wel mooie en opvallende kleuren.
  • Stapelstein Pastel: hier vind je allerlei kleuren in zachte pasteltinten.
  • Stapelstein Rainbow: de sprekende kleuren van de regenboog vind je terug in deze serie.

Vind de juiste balans

Naast een uitbreiding van verschillende Stapelstein Single stapelstenen, kun je ook een Balance Board toevoegen aan een losse steen. Zo maak je er bijvoorbeeld een krukje van waar je kind op kan zitten. Stilzitten is doorgaans echter niet iets wat kinderen graag doen, maar doordat je kind een actieve zithouding moet aannemen zal dit een stuk makkelijker zijn. Bovendien leert het hierdoor balanceren! Probeer zelf ook eens om de juiste balans te vinden, een balansbord kan tot wel 120 kg dragen. Elke stapelsteen heeft zelfs een draagkracht van 180 kg.

Waar koop je losse Stapelstein stapelstenen?

Bij ilovespeelgoed.nl! Je hebt naast de verschillende series met veel verschillende kleuren en sets ook nog keuze uit Stapelstein accessoires. Hiermee berg je alles overzichtelijk op, neem je de stenen makkelijk mee en heb je inspiratie om allerlei leuke en uitdagende spellen te spelen. Bij ilovespeelgoed.nl zijn we in elk geval fan van het Duitse merk Stapelstein. Bestel via onze webshop en je komt er zelf ook snel genoeg achter hoe divers en leuk deze stapelstenen zijn. Bekijk voor de aardigheid ook eens ons andere speelgoed om jezelf en je kleine nog meer speelplezier te geven!