toot!

Toen de dochter van oprichtster Karlijn Vlasblom haar moeder om make-up vroeg, krabde zij zich wel even achter de oren. Eh, ja hoor, dat mag, maar kindvriendelijke make-up, bestaat dat wel? Karlijns zoektocht liep op niks uit en om haar dochters zelfexpressie toch te kunnen ondersteunen, begon zij Toot!: natuurlijke make-up voor kinderen die net beginnen te experimenteren met hun uiterlijk maar nog niet in mama’s make-uptas mogen grabbelen…

Of het nu voor een verkleedpartijtje, schoolfeest of gewoon zomaar is: de kindermake-up van Toot! is speciaal afgestemd op de gevoelige kinderhuid. Alle make-up van Toot! is natuurlijk, dierproefvrij, vegan en glutenvrij. Zo kunnen kinderen naar hartenlust experimenteren zonder dat daar schadelijke ingrediënten bij komen kijken.

De natuurlijke, milde formules van Toot! worden ontwikkeld in samenwerking met experts in Italië. De daadwerkelijke make-uplijn van Toot! is ontwikkeld in samenwerking met kinderen. Via een interactief lesprogramma kregen zij inspraak in de producten, kleuren en verpakkingen van Toot!. Zo kan Toot! de garantie geven dat hun make-up en make-up accessoires aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.

Tip: combineer de kindermake-up van Toot! met de eveneens kindvriendelijke nagellak van Nailmatic.

Lees verder
Sluiten
Geen producten gevonden