trybike

Trybike loopfietsen zijn stoere eerste fietsjes voor kinderen van 1 tot 6 jaar die leren lopen en fietsen leuk en makkelijk maken. De kinderfietsen zijn ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en zijn het resultaat van jarenlange expertise met loopfietsen en kinderspeelgoed.

Trybike kenmerkt zich door een robuust design gecombineerd met duurzaamheid. Deze duurzaamheid komt zowel terug in de productie – waarbij Trybike bewust de beste en milieuvriendelijkste materialen selecteert – als in gebruik: alle Trybikes zijn af te stellen op de lengte en behendigeid van kinderen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor hebben kleine kinderen ondanks hun snelle groei lang plezier van hun loopfiets. Wanneer kinderen de loopfiets eenmaal echt ontgroeit zijn, kan de fiets zo doorgegeven worden aan broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes of buurkinderen. Zo eindigt het fietsplezier niet bij de huidige eigenaar.

Trybike maakt verschillende modellen loopfietsen: de nostalgische Trybike Steel in de uitvoeringen tweewieler en 2-in-1 driewieler en de houten Trybike Wood als innovatieve 4-in-1 kinderfiets.

De basisfietsen van Trybike kunnen uitgebreid worden met hippe fietsaccessoires die het merk zelf ontwerpt en fabriceert. Dat worden fietstochtjes in stijl!

26 resultaten

26 resultaten