trybike

Trybike loopfietsen assortimenttrybike loopfietsen wood

 

Trybike loopfietsen zijn stoere eerste fietsjes voor kinderen van 1 tot 6 jaar. De kinderfietsen zijn ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en het resultaat van jarenlange expertise met loopfietsen en kinderspeelgoed.

Trybike kenmerkt zich door een robuust design gecombineerd met duurzaamheid. Deze duurzaamheid komt zowel terug in de productie – waarbij Trybike bewust de beste en milieuvriendelijkste materialen selecteert – als in gebruik: alle Trybikes zijn verstelbaar en ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor hebben kleine kinderen ondanks hun snelle groei lang plezier van hun fietsje. Wanneer kinderen de loopfiets eenmaal echt ontgroeien, kan de fiets zo doorgegeven worden aan broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes of buurkinderen. Zo eindigt het fietsplezier niet bij de huidige eigenaar.

Trybike maakt verschillende modellen loopfietsen: de nostalgische Trybike Steel in de uitvoeringen tweewieler en 2-in-1 driewieler en de houten Trybike Wood als innovatieve 4-in-1 kinderfiets.

De basisfietsen van Trybike kunnen uitgebreid worden met hippe fietsaccessoires die het merk zelf ontwerpt en fabriceert. Dat worden fietstochtjes in stijl!

 

25 artikel(en)

terug naar boven