32 resultaten

Trybike

Trybike loopfietsen zijn stoere eerste fietsjes voor kinderen van 1 tot 6 jaar die leren lopen en fietsen leuk en makkelijk maken. De kinderfietsen zijn ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en zijn het resultaat van jarenlange expertise met loopfietsen en kinderspeelgoed.

Trybike kenmerkt zich door een robuust design gecombineerd met duurzaamheid. Deze duurzaamheid komt zowel terug in de productie – waarbij Trybike bewust de beste en milieuvriendelijkste materialen selecteert – als in gebruik: alle Trybikes zijn af te stellen op de lengte en behendigeid van kinderen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor hebben kleine kinderen ondanks hun snelle groei lang plezier van hun loopfiets. Wanneer kinderen de loopfiets eenmaal echt ontgroeit zijn, kan de fiets zo doorgegeven worden aan broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes of buurkinderen. Zo eindigt het fietsplezier niet bij de huidige eigenaar.

Trybike maakt verschillende modellen loopfietsen: de nostalgische Trybike Steel in de uitvoeringen tweewieler en 2-in-1 driewieler en de houten Trybike Wood als innovatieve 4-in-1 kinderfiets.

De basisfietsen van Trybike kunnen uitgebreid worden met hippe fietsaccessoires die het merk zelf ontwerpt en fabriceert. Dat worden fietstochtjes in stijl!

Lees verder
Sluiten
1-32 van 32 producten

Trybike

Trybike fietsen zijn stoere eerste kinderfietsjes voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Ben je op zoek naar een fiets die met de ontwikkeling van je kindje meegroeit? Dan is de Trybike 4-in-1 loopfiets helemaal wat je zoekt! Deze fiets is veel meer dan slechts een loopfiets. Deze multi-inzetbare fiets is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. De eerste stap is het gebruik van de Trybike als loopondersteuning. Daarna volgt de driewieler loopfiets en zo bouw je op den duur uit tot een lage en tot slot een hoge tweewiel loopfiets. Over duurzaam gesproken: de Trybike kan maarliefst zes kinderjaren mee en is gemaakt van de milieuvriendelijkste materialen!

Trybike loopfietsen

Bij ilovespeelgoed ben je aan het juiste online adres wanneer het gaat om Trybike loopfietsen. Deze stoere meegroei fiets is verkrijgbaar in verschillende varianten. Je hebt de keuze uit de retro Trybike steel in twee verschillende variaties: de tweewieler en de 2-in-1 driewieler en tot slot de houten Trybike wood die dienst doet als 4-in-1 kinderfiets. Neem eens een kijkje tussen de Trybike loopfietsen en kies de meest geschikte voor jouw kleintje!

Trybike kleuren

De stoere Trybike is in diverse kleuren verkrijgbaar in onze webshop. Wat dacht je van zo’n schattig, roze fietsje? Maar ook met een olijfgroene, rode of blauwe fiets maakt jouw kind of kleinkind helemaal de blits. Weet jij al welke van de Trybike kleuren jouw kleine mooi zou vinden? Eén ding is zeker: het loop- en fietsplezier zal alleen maar groter worden! Bestel je vóór 16 uur? Dan heb je de Trybike morgen al in huis.

Soorten Trybike kinderfietsen

Bij ilovespeelgoed vind je verschillende soorten Trybike kinderfietsen. Maar dat niet alleen, ook andere kinderfietsen en karren kun je bij ons vinden. Ook de meest leuke fietsaccessoires vind je op ilovespeelgoed.nl. Wat dacht je van een trendy fietsbel van Vilac, Janod of Wishbone? Dat geeft helemaal fietsplezier in stijl voor je kleintje! Welke van de soorten Trybike kinderfietsen je ook kiest, je kind zal blij worden van deze stoere, duurzame bike! Een Trybike is hét buitenspeelgoed dat je kleintje uren zal bezighouden.

Trybike driewieler

Wanneer je op zoek bent naar een leuke, trendy fiets waar je kind lang mee vooruit kan, dan is de Trybike driewieler een goed idee! Het is een ideale manier om kennis te maken met de manier van bewegen die bij het fietsen hoort. Motorische vaardigheden ontwikkelen is erg belangrijk voor je kindje. En dat kan uitstekend met de Trybike driewieler! Deze driewieler kan op een gegeven moment omgebouwd worden tot een tweewieler als je kindje zover is. Je koopt in feite een Trybike driewieler en tweewieler in één.

Trybike wood

Leren fietsen wordt echt een feestje met de Trybike wood! Met deze fiets leert een kind vanaf 12 maanden te lopen en fietsen. Met de Trybike is het zo dat de fiets een lange kindertijd meekan en makkelijk doorgegeven kan worden aan broertjes en zusjes. Bij Trybike en ilovespeelgoed zijn wij enorm fan van duurzaam geproduceerd speelgoed en dus ook van duurzame kinderfietsen. Met de Trybike wood heb je in ieder geval een duurzame en robuuste kinderfiets te pakken.

Trybike vintage

De ideale manier om een kind te leren fietsen, is door het te laten oefenen met de Trybike in vintage uitvoering. Een mooiere fiets kan een kind zich eigenlijk niet wensen! De eerste stap in het proces van leren fietsen, is de driewieler stand. Zo kan een kind met extra stabiliteit en heel eenvoudig en veilig de loop en later fiets vaardigheden ontwikkelen. Wanneer het kind zover is, kun je van de driewieler een tweewieler maken. Een kind leert op een fijne manier fietsen met de Trybike vintage.

Trybike accessoires

Wanneer je eenmaal de trotse eigenaar bent van een Trybike is de toevoeging van accessoires helemaal fantastisch! Op die manier kun je de fiets van je kindje personaliseren en wordt het alleen maar leuker om een ritje op de Trybike te maken. Met een aantal hippe Trybike accessoires maak je deze unieke loopfiets helemaal tot iets bijzonders. Neem bijvoorbeeld het gevlochten fietsmandje, daar kan je kindje zijn of haar onderweg gevonden schatten in stoppen. Of misschien kan de favoriete knuffel of pop ook wel mee.

Trybike kopen

Ben jij op zoek naar een (loop)fiets voor je kind of kleinkind? Dan is een Trybike kopen echt een uitstekende keuze! Je hebt keuze uit verschillende soorten maar het concept van Trybike komt erop neer dat de fiets vanaf 12 maanden te gebruiken is tot en met zes jaar. Deze fiets groeit letterlijk mee met het kind door een paar simpele handelingen te verrichten. Een Trybike kopen voor jouw kind of kleinkind geeft uitsluitend blije gezichten!