de fontein

Items 1 to 10 of 65 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Set Descending Direction
 1. uitgeverij de fontein matilda1539796 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein matilda

  €18.95

  De meester is simpelweg niet te evenaren. De Leeswelp Matilda is briljant. Ze is een gevoelig meisje, dat geweldig goed kan leren. Maar haar vader en moeder behandelen haar als een onderkruipsel, niet als een dochter. Ze vinden haar maar een lastig persoontje, dat ze dulden totdat ze haar het huis uit kunnen jagen naar een ander deel van het land, of liever nog veel verder weg. Matilda kon praten als een volwassene toen ze anderhalf was, lezen met drie, en al vóór ze vijf jaar was, las ze boeken van wereldberoemde schrijvers als Dickens, Hemingway, Kipling en Steinbeck. En toch vinden haar ouders haar alleen maar een lastpost. Matilda besluit zich eens goed kwaad te maken. Ze bedenkt heel slimme straffen voor haar ouders. En als het hoofd van de school, de gruwelijke juffrouw Bulstronk, haar ook wil aanpakken, ontdekt Matilda dat ze iets kan wat niemand kan.

  Generaties kinderen groeiden op met de boeken van Roald Dahl. Nu de eersten onder hen zelf kinderen hebben, groeit de vraag naar de oorspronkelijke edities van zijn meesterwerken. De Fontein Jeugd brengt daarom met trots Matilda en De GVR in luxe, nostalgische uitgave. Zo kunnen de echte liefhebbers hun kinderen voorlezen uit de tijdloze klassiekers die zij zelf zo goed kennen.

  De luxe editie!

  Learn More
 2. uitgeverij de fontein de gvr 1539812 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein de gvr

  €18.50

  De meester is simpelweg niet te evenaren. Stel je voor: je ligt in bed als er midden in de nacht een reus in de straat staat. Hij is wel vier keer zo groot als de grootste mens. Hij maakt stappen die zo lang zijn als een tennisbaan. De reus blaast dromen door een lange trompet in de slaapkamers van kinderen. Dan ziet hij jou. Het volgende moment heeft hij je te pakken en holt hij met een geweldige snelheid door de nacht.

  Sofie, met wie dit alles gebeurt, denkt: de reus rent zeker zo hard omdat hij honger heeft en zo gauw mogelijk thuis wil zijn om mij op te peuzelen. Maar dan leert ze de GVR, de Grote Vriendelijke Reus, kennen. Hij spreekt eigenaardig en gebruikt de raarste woorden. Wat hij Sofie vertelt over de andere reuzen is zo vreselijk, dat zij vindt dat de koningin het snel moet weten. Sofie en de GVR bedenken een slim plan, waardoor alle kinderen van de wereld weer veilig in hun bed kunnen liggen.

  Generaties kinderen groeiden op met de boeken van Roald Dahl. Nu de eersten onder hen zelf kinderen hebben, groeit de vraag naar de oorspronkelijke edities van zijn meesterwerken. De Fontein Jeugd brengt daarom met trots Matilda en De GVR in luxe, nostalgische uitgave. Zo kunnen de echte liefhebbers hun kinderen voorlezen uit de tijdloze klassiekers die zij zelf zo goed kennen.

  De luxe editie!

  Learn More
 3. uitgeverij de fontein de kleurenboef | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein de kleurenboef

  €7.95

  Dit bijzondere prentenboek De Kleurenboef van Uitgeverij De Fontein is een kinderboek dat nog niet ingekleurd is. Tover de kleurpotloden, stiften en krijtjes maar tevoorschijn en breng het prentenboek tot leven!  

  De chocoladereep van meneer Bruin is verdwenen, bij mevrouw Rood zijn aardbeien gestolen, meneer Oranje mist zijn worteltjes en juffrouw Geel snapt niet waar haar citroenen zijn gebleven. Wat blijkt? Meneer Grijs heeft het voedsel meegenomen! Zijn kinderen denken alleen maar aan eten, maar hij wil ze graag de kleuren leren... Help jij mee?

  Het boek en bladzijdes zijn gemaakt van stevig, dik karton: speciaal voor de kleine handjes. 

  Aantal pagina's: 24

  Learn More
 4. uitgeverij de fontein prentenboek piraten in de straat 1533420 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein prentenboek piraten in de straat

  €14.50

  Piraten in de straat is een geestig prentenboek met gratis piratenposter geschreven door Jonny Dudddle van Uitgeverij de Fontein.

  Het huis naast dat van Sanne staat al jarenlang te koop. Nu wordt het opeens bewoond door de stoere Sam en zijn piratenfamilie. Met haar nieuwe buurjongen beleeft Sanne geweldige avonturen, maar in haar dorp Suf-aan-Zee wordt flink geroddeld over de familie Vrijbuiter...

  Bekroond met de waterstone's children's book prize.

  Aantal pagina's: 36.

  Learn More
 5. uitgeverij de fontein heintje en de minpins | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein heintje en de minpins

  €13.95

  Out of stock

  De moeder van Kleine Heintje verbiedt hem om naar het Woud van het Kwaad te gaan, omdat daar volgens haar hoornnokkers, knotszwabbers en monsterlijke drochten wonen. 'Heintje en de minpins' van Roald Dahl, uitgegeven door De Fontein, is een magisch mooi verhaal.
  Op een dag gaat Kleine Heintje toch en wordt dan achternagezeten door een rapschranzer. Kleine Heintje vlucht een boom in en ontmoet de minpins. Samen bedenken ze een plan om de monsters te verslaan.

  Roald Dahl schreef talloze fantastische en veelbekroonde boeken. De tekeningen van sir Quentin Blake maken van elk boek een feest.

  Aantal pagina's: 112.
  Met harde kaft.

  Learn More
 6. uitgeverij de fontein dit is geen bedtijdverhaaltje | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein dit is geen bedtijdverhaaltje

  €12.95

  Tess wil niet wéér een bedtijdverhaaltje over schattige poesjes en gezellige verjaardagsfeestjes. 'Dit is geen bedtijdverhaaltje' van uitgeverij De Fontein is een baldadig prentenboek voor meisjes én jongens. 
  Tess wil ruige avonturen met stoere leeuwen, reusachtige robotdinosaurussen en helikopters horen, dus dwingt zij haar vader iedere keer opnieuw het verhaal aan te passen. Wie leest nu eigenlijk wie voor?

  Geschreven door Will Mabbitt, met grappige illustraties van Fred Blunt. De humoristische, avontuurlijke tekst stimuleert kinderen vrolijk mee te fantaseren.

  Aantal pagina's: 32.
  Met harde kaft.

  Learn More
 7. uitgeverij de fontein dagboek van een muts - vriendinnenbox | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein dagboek van een muts - vriendinnenbox

  €14.95

  In deze geweldige kadodoos 'Vriendinnenbox' van de populaire serie Dagboek van een muts van Uitgeverij de Fontein, vind je Dagboek van een muts – Zoek 't lekker uit! (deel 2) + allerlei andere superleuke HEBBENDINGEN. 
  Of je Nikki Maxwell uit de razend populaire serie Dagboek van een muts nu wel of niet kent, van deze coole Vriendinnenbox wordt iedereen blij!

  Deze gloednieuwe kadobox bevat:
  - Je eigen dagboek
  - Zoek 't lekker uit¸ deel 2 van Dagboek van een muts (paperback)
  - Coole DIY-armbandset met kleurrijke koordjes en Kumihimo-schijf
  - Drie vrolijke stickervellen
  - Kaartjes voor je BFF's!

  Learn More
 8. uitgeverij de fountein de verschrikkelijke badmeester | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein de verschrikkelijke badmeester

  €13.95

  In 'De verschrikkelijke badmeester' van uitgeverij De Fontein moet Lev van zijn vader tegen zijn zin op zwemtraining bij Brulboei, de allerberoemdste zwemkampioen ooit. Iedereen vindt hem te gek, want hij is knap en verzorgt zielige zeehondjes. Maar Lev vindt hem de allerverschrikkelijkste badmeester ooit. Hij is grof en gemeen, hij is woest, ruw en wreed. Dan ontdekt Lev dat Brulboei een kind heeft ontvoerd. Met zijn buurmeisje Lita komt hij in actie. Kunnen zij de verschrikkelijke badmeester ontmaskeren?

  Het boek is in 2013 bekroond met de Hotze de Roosprijs.  

  Geschreven door Jozua Douglas.
  Illustraties door Elly Hees. 
  Bladzijdes: 206.

  Learn More
 9. uitgeverij de fontein costa banana 2: de ongelooflijke ravi ravioli | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein costa banana 2: de ongelooflijke ravi ravioli

  €13.95

  Het tweede avontuur van Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Fernando van Costa Banana. Bekroond auteur Jozua Douglas bewijst met 'De ongelooflijke Ravi Ravioli' van uitgeverij De Fontein opnieuw dat hij de allergrappigste kinderboekenschrijver van Nederland is. Iedere fan van Roald Dahl zal smullen van Jozua Douglas’ boeken.

  Als president Fernando de spectaculaire magische show van hypnotiseur Ravi Ravioli op televisie ziet, nodigt hij hem meteen uit. Fernando wil meer weten over de ongelooflijke kunsten van de hypnotiseur. Al gauw raakt de president helemaal in de ban van Ravi en doet alles wat hij zegt.
  Maar is Ravi Ravioli wel te vertrouwen? Rosa en Fico gaan op onderzoek uit en doen een vreselijke ontdekking.

  Illustraties door Elly Hees. 
  Bladzijdes: 229.

  Learn More
 10. uitgeverij de fontein dagboek van een muts - deel 11 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij de fontein dagboek van een muts - deel 11

  €14.95

  BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts, van uitgeverij De Fontein.  
  Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.

  Nikki mag meedoen aan een schooluitwisseling. Cool, toch? Nou, niet helemaal. Want wie zit er sinds kort op de school waar Nikki een week naartoe gaat? Precies! Aartsvijand MACKENZIE! Nikki kan wel janken. Zal MacKenzie haar de ellendigste week EVER bezorgen of gedraagt ze zich voor één keer?

  Nieuwe avonturen van Niet-Zo-Geweldige-Hondenverzorgster.

  Samengesteld door Rachel Renée Russell.
  Aantal pagina's: 280.
  Uitvoering: met harde kaft. 

  Learn More

Items 1 to 10 of 65 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Set Descending Direction