10 resultaten

wheelybug

Voor jonge kinderen is de Wheelybug ongetwijfeld het leukste speelgoed. Het is ook niet voor niets dat hij bekroond is met diverse nationale en internationale awards zoals Best Australian Toy, Good Toy en Best Baby & Infant product Award. Dit loopwagentje zorgt ervoor dat kinderen bewegingsvrijheid krijgen en stimuleert de motoriek. Bovendien ziet de Wheelybug er ontzettend vrolijk en schattig uit. Het is daardoor geen straf om deze in de woonkamer te hebben staan. Je kleine kan hem er dan elk moment bijpakken om een stukje te racen.

Lees verder
Sluiten
1-10 van 10 producten

Wheelybug

Met een Wheelybug loopwagen gaat je kleine moeiteloos de hele kamer rond. Door de vier zwenkwielen die eronder zitten gaat hij zonder problemen van links naar rechts of maakt hij een volledige draai van 360 graden. Je hoeft je niet druk te maken over strepen op de vloer, de wieltjes zijn van uitstekende kwaliteit. Ook zijn ze eenvoudig te reinigen. Elk model van een Wheelybug loopwagen is weer een ander dier. Wat is jouw lievelingsdier?

De leukste Wheelybug dierenwagentjes

De verschillende Wheelybugs zijn niet zomaar loopwagens, het zijn supertoffe dierenwagentjes. De houten body is heerlijk zacht gestoffeerd en afgewerkt met kunstleer. Dit leer is gekleurd en samen met simpele details ontstaat een krachtig design. Je kunt kiezen uit de volgende dieren:

  • Wheelybug muis
  • Wheelybug lieveheersbeest
  • Wheelybug tijger
  • Wheelybug varken
  • Wheelybug koe

Naast de bovenstaande dierenwagentjes heeft Wheelybug ook nog een hond, egel, of leeuw. Dit zijn lekker zachte pluche varianten. Het voordeel van deze dieren is dat de vacht een afneembare Wheelybug hoes is die gewassen kan worden.

Voor welke leeftijd een Wheelybug

Voor de dreumes is de Wheelybug perfect! Vaak hebben deze kleine hummeltjes nog niet genoeg stabiliteit, maar kunnen ze wel al flink bewegen en zelfs wat stapjes zetten. Met een zithoogte van 22 centimeter komen ze er vrij makkelijk op en de stevige aluminium duwbeugel is ideaal voor de nodige houvast. Doordat de Wheelybug licht van gewicht is, kunnen jonge kinderen makkelijk voor- en achteruit lopen, rondrijden en het beestje duwen. Dit neemt niet weg dat oudere broertjes en zusjes net zo veel speelplezier eraan beleven. Wheelybug is voor alle kinderen vanaf één jaar tot een gewicht van 25 kilogram!

Wheelybug kopen

Waar anders dan bij ilovespeelgoed.nl ga je een Wheelybug kopen? Wanneer je op een werkdag voor 22:00 bestelt, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Je hoeft dus niet lang op je bestelling te wachten. Dit scheelt ook wanneer je nog meer speelgoed moet kopen voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. Kijk voor de aardigheid eens naar onze andere merken wanneer je een Wheelybug gaat kopen, je vindt genoeg om geïnspireerd te raken.