uitgeverij rubinstein hondje de enige echte

€ 15,95

€ 14,95

Binnenkort leverbaar!

14760

Details

'Hondje, de enige echte' van uitgeverij Rubinstein, is geen merkhondje. Geen ras of soort. Van Hondje is er maar één. Hij is niet groot of klein.
Hondje is een groot man in een klein lijf. Hij heeft geen baas of huis. Hondje is de baas over zichzelf. Hij doet wat hij zelf wil. Het liefst iedere dag zijn natte neus achterna. Op zoek naar avontuur en eten!

Het prentenboek is ingedeeld in Herfst, Winter, Lente en Zomer. We lezen hoe hij gedurende het jaar zijn dagen vult. We kijken hoe hij wandelingetjes maakt en onverwachte bezoekjes brengt. Gewoon een boek over het leven van Hondje, dat voor niets en niemand bang is, behalve voor de hond van de slager.

Elk verhaaltje beslaat 2 of 3 pagina's met kleurrijke tekeningen op een witte achtergrond. Een mooi verzorgd prentenboek met kleine verhaaltjes om voor te lezen en om zelf te lezen voor jonge lezertjes.

In 2016 kreeg dit vrolijke en kleurrijk geïillustreerde boek van Yvonne Jagtenberg de Zilveren Penseel. 
Volgens het juryrapport vult 'Hondje, de enige echte het 'gat tussen prentenboeken en leesboeken en is het boek een genot om voor te lezen, zelfs aan kinderen die bang zijn voor honden. Of misschien juist voor hen!

Met een linnen rug en aantal pagina's: 72.

` ` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer 1641684
Artikelnummer 1641684
leeftijd vanaf 4 jaar
afmeting 19x24 cm
merk kinderboeken
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 15,95
Video
terug naar boven