9787 resultaten

kinderspeelgoed

Ilovespeelgoed.nl biedt kwalitatief en mooi speelgoed voor kinderen. Het spelen met het juiste speelgoed speelt een belangrijke rol in de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Daarom selecteren wij bij ilovespeelgoed.nl zorgvuldig speelgoedmerken die aan onze hoge eisen voldoen.

Bij ilovespeelgoed.nl vinden we het belangrijk om speelgoed te bieden dat niet alleen uitstekend functioneert, maar ook aantrekkelijk en comfortabel is. Onze missie is om het allerbeste speelgoed aan te bieden voor kinderen die vol overgave spelen.

Met onze focus op design van deze tijd en een vleugje retro, streven we ernaar om speelgoed te bieden dat de verbeelding van kinderen prikkelt en hen uitnodigt om te spelen, te leren en te groeien.

We selecteren alleen het beste speelgoed, zodat elke speelsessie een unieke en onvergetelijke ervaring is.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 9787 producten

Kinderspeelgoed

Tijdens het opgroeien is het voor je kindje heel belangrijk dat het zich kan ontwikkelen met uitdagend en stimulerend kinderspeelgoed. Dit is niet alleen goed voor de motoriek en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Het is bovendien essentieel dat je kleine leert om samen te spelen met andere kindjes. Kortom: je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de introductie van speelgoed aan je ukkepuk! Bij ilovespeelgoed.nl vind je kinderspeelgoed geschikt voor je baby tot tiener.

Houten kinderspeelgoed

Voor een fijne speelervaring die de natuur dichter bij brengt, is houten kinderspeelgoed heel geschikt. Het prettige aan speelgoed van dit materiaal is dat het duurzaam is in tegenstelling tot bijvoorbeeld kunststof. Bovendien is er een hele grote variatie in het aanbod van dit geliefde speelgoed materiaal. Bij ilovespeelgoed.nl heb je een ruime keus aan prachtig houten kinderspeelgoed. Vooral het houten speelgoed van onze mooie merken als Djeco en Janod zijn erg populair bij de kleintjes!

Duurzaam kinderspeelgoed

Het wordt steeds belangrijker om duurzaam te leven. Duurzaam kinderspeelgoed draagt hier ook een steentje aan bij. Vooral houten speelgoed gaaterg lang mee en kan daardoor van generatie op generatie worden doorgegeven. Omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met spelen is er van dit duurzame materiaal houten babyspeelgoed, maar bijvoorbeeld ook kinderpuzzels of een Maileg poppenhuis. Ga voor duurzaam kinderspeelgoed en een blij kindergezicht! Bestel het leukste en meest duurzame speelgoed op ilovespeelgoed.nl.

Kinderspeelgoed buiten

Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen is het tijd voor je kleine om lekker naar buiten te gaan! En om dit zo avontuurlijk mogelijk te maken is kinderspeelgoed voor buiten de kers op de taart. Bij ilovespeelgoed.nl vind je een buitengewoon ruim assortiment van kinderspeelgoed voor buiten. Dat varieert van een insectenloep à la Freek Vonk tot aan een stoere Trybike loopfiets en alles wat je daar tussenin maar kunt bedenken aan kinderspeelgoed voor buiten. Bestel je vóór 22:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Laat de buitenpret met het leukste buitenspeelgoed maar beginnen!

Soorten kinderspeelgoed

Bij ilovespeelgoed.nl beleef je oneindig veel speelplezier met onze diverse soorten kinderspeelgoed. Er zijn een aantal types speelgoed, waar ieder kind eigenlijk mee zou moeten kunnen spelen, zoals bijvoorbeeld blokken. Kinderen willen namelijk graag iets creëren met bouwspeelgoed en kindergereedschap dat hebben we bij ilovespeelgoed.nl voor elke kinderleeftijd. Knutselsets & knutselboeken zijn perfect voor de creatieve ontwikkeling van je kindje. Ook kinderboeken dragen bij aan de intelligentie, de woordenschat en het plezier van kinderen. Met dieren en poppetjes van bijvoorbeeld Schleich kunnen kinderen helemaal opgaan in hun eigen belevingswereld. Ook speelgoed waar kennis wordt gemaakt met muziekinstrumenten en het zorgen voor een pop of een knuffel zijn van belang voor de ontwikkeling van uw kindje. Voor de mooiste soorten kinderspeelgoed shop je bij ilovespeelgoed.nl!

Kinderspeelgoed peuter

Bij ilovespeelgoed.nl vind je een reusachtig aanbod aan kinderspeelgoed voor je peuter. Je kindje is de rammelaar en het andere babyspeelgoed inmiddels ontgroeid en dat betekent op zoek naar nieuw speelgoed dat past bij deze nieuwe levensfase. Voor een peuter is het ontzettend leuk om met een loopwagen of loopfiets de wereld te ontdekken! Ook voorlezen uit onze leuke kinderboeken leert je kindje nieuwe woordjes en geeft plezier voor beide! Wil je de badsessies leuker maken? Neem dan eens een kijkje tussen ons vrolijke badspeelgoed! Bestel het kinderspeelgoed voor je peuter direct online en je pakketje wordt dezelfde werkdag nog verstuurd.

Kinderspeelgoed kopen

Kinderspeelgoed kopen bij ilovespeelgoed.nl is niet alleen voor je kind(eren) leuk, jij wordt er zelf ook helemaal blij van! Bij ons is er voor elke leeftijd en elke levensfase het leukste speelgoed om vrolijk van te worden. We hebben naast speelgoed waar je kindje individueel mee kan spelen ook verschillende soorten speelgoed om interactief mee te spelen. Bijvoorbeeld spelletjes om samen met andere kinderen te spelen of met papa, mama, opa of oma. Want spelen is voor jong en oud! Heb jij al iets gevonden waar je een lach mee op een kindergezichtje gaat toveren? Om dat soort kinderspeelgoed te kunnen kopen ben je bij ilovespeelgoed.nl aan het juiste adres!