32 resultaten

connetix

Het Australisch merk Connetix werd in 2019 opgericht door twee families met achtergronden in het onderwijs. Ondanks dat Connetix nog maar kort bestaat, zijn hun doorzichtige ‘magnet tiles’ inmiddels mateloos populair.

Met de magnetische tegels van Connetix kunnen kinderen de meest fantastische bouwwerken maken en ontdekken zij al spelend concepten als zwaartekracht, magnetisme, lichtbreking en constructie. Net zoals de klassieke houten blokken zijn de Connetix tegels een vorm van open-ended-speelgoed: speelgoed waarbij de autonomie en fantasie van het kind voorop staat.

De magneten van Connetix groeien met een kind mee. Waar het eerste spel met de magneten draait om kleurherkenning en het maken van 2D-figuren, lenen de magneetvormen zich even goed voor het maken van complexe 3D-bouwwerken naarmate het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek vordert. De sterke magneten zorgen er bovendien voor dat de bouwwerken stevig staan.

Een ander unieke eigenschap van de Connetix magneten is hun gefacetteerde afwerking. Hierdoor zijn de magneten extra robuust. Valt er bovendien licht door een magneet, dan ontstaat een prachtig kleurenspel.

De verschillende bouwpakketten van Connetix zijn onderling te combineren en uit te breiden.

Lees verder
Sluiten
1-32 van 32 producten

Connetix

Het Australische merk Connetix werd in 2019 opgericht door twee families met achtergronden in het onderwijs. Ondanks dat Connetix nog maar kort bestaat, zijn hun doorzichtige ‘magnet tiles’ inmiddels mateloos populair! Dit speelgoed is ontwikkeld voor kinderen, zodat ze kennis kunnen maken met de concepten zwaartekracht, magnetisme, lichtbreking en constructie.

Naast de Connetix Tiles heeft dit merk doorschijnende knikkerbanen en knikkerballen (Connetix Ball Run), waar kinderen zich eindeloos mee kunnen vermaken. Dit speelgoed zorgt ervoor dat kinderen zich van hun meest creatieve kant kunnen laten zien. Al het speelgoed van Connetix is van hoge kwaliteit en ziet er prachtig uit!

Ontdek de aantrekkingskracht van Connetix Tiles

Met de Connetix Tiles kunnen kinderen de meest fantastische bouwwerken maken en leren ze spelenderwijs over constructie, zwaartekracht, lichtbreking en magnetisme. Net zoals klassieke houtblokken zijn de Connetix Magnetix Tiles, oftewel magnetische tegels, een vorm van open-ended-speelgoed: speelgoed waarbij de autonomie en de fantasie van het kind voorop staan. Een unieke eigenschap van de Connetix magneten, is hun gefacetteerde afwerking. Hierdoor zijn de magneten van de Connetix Tiles extra robuust. Wanneer er licht door de magneten heen valt, ontstaat er een prachtig kleurenspel!

Hoe werken Connetix Tiles?

Connetix Tiles zijn magnetische bouwtegels om creatief mee te spelen en bouwen. De tegels hebben magnetische randen die gemakkelijk aan elkaar kunnen worden geklikt. Door de magnetische krachten ontstaan er uiteindelijk stevige constructies in de meest uiteenlopende vormen. De tegels kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd, gedraaid en gestapeld, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om te verkennen.

Maak de mooiste bouwwerken met Connetix!

Laat je kinderen zich van hun beste kant zien met het speelgoed van Connetix! Omdat het speelgoed zo veelzijdig is, kunnen kinderen de mooiste bouwwerken maken met Connetix Magnetix Tiles en ontwikkelen ze zichzelf hierbij ook nog eens. Al het speelgoed is gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA-, ftalaat- en loodvrij is. Ook zijn alle tegels geklonken, verzegeld en daardoor ontzettend sterk. Hierdoor kun je zorgeloos je kleintje laten spelen en de mooiste bouwwerken laten maken met Connetix. Waar het eerste spel met de magneten draait om kleurherkenning en het maken van 2D-figuren, lenen de magneetvormen zich even goed voor het maken van complexe 3D-bouwwerken naarmate het ruimtelijk inzicht bevordert!

Wat zijn de voordelen van het spelen met Connetix Tiles?

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en objecten, gebouwen, voertuigen en nog veel meer creëren met de Connetix Tiles. Door te experimenteren met de tegels leren kinderen over geometrie, ruimtelijk inzicht, magnetisme en probleemoplossing. Het spelen met Connetix Tiles bevordert de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en de creativiteit van kinderen. Bovendien kunnen ze samen met anderen spelen en samenwerken om grotere constructies te bouwen.

Next level knikkerbaan met Connetix Ball Run

Bijna elk kind houdt wel van bouwen en snelheid. Deze combinatie komt perfect naar voren met de Connetix Ball Run knikkerbaan. Door de magnetische onderdelen aan elkaar te klikken, kan je kleintje volledig los gaan met zijn of haar eigen fantasie en de mooiste knikkerbanen bouwen. De mogelijkheden van het bouwen van een Connetix Ball Run zijn oneindig! Naast dat je kind er ontzettend veel speelplezier aan beleeft, is een Connetix knikkerbaan ook nog eens goed voor de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht. Bovendien kunnen de verschillende soorten Connetix knikkerbanen en tegels met elkaar gecombineerd worden!

Connetix speelgoed voor de kleine ingenieurs

Omdat de motoriek van je kind misschien nog wat moet ontwikkelen, is het magnetische Connetix speelgoed ontzettend geschikt. Het speelgoed maakt het een stuk eenvoudiger voor je kleintje om de beste bouwwerken in elkaar te zetten, zonder dat deze zomaar uit elkaar vallen. Hierdoor zal hij of er zij er nóg meer plezier uit halen en de meest fantasierijke creaties in elkaar zetten. Omdat het Connetix speelgoed van erg sterk materiaal gemaakt is, zal het jarenlang meegaan, zodat je kind niet snel last zal hebben van de teleurstelling van kapot speelgoed.

Vanaf welke leeftijd zijn Connetix Tiles geschikt speelgoed?

Het speelgoed van Connetix is voor kinderen vanaf 3 jaar oud en zorgt voor urenlang plezier. Wel is het altijd belangrijk om de geschiktheid af te laten hangen van het kind. Het ene kind stopt namelijk op vierjarige leeftijd nog graag knikkers in de mond en de andere niet.

Connetix koop je online bij ilovespeelgoed

Bij ilovespeelgoed.nl kun je eenvoudig allerlei soorten Connetix kopen en combineren! Zo hebben wij de tegels en knikkerbanen in verschillende kleuren, denk bijvoorbeeld aan de prachtige Connetix Tiles Pastel producten. Variërend van sets van 12 stuks tot wel 202 stuks, kun je net zo veel aanschaffen als jij voor je kind wenst. Je kunt natuurlijk ook gewoon beginnen met een Connetix Starter Pack. Ga jij Connetix kopen of ben je op zoek naar ander magnetisch speelgoed? Dan ben je bij ilovespeelgoed aan het juiste adres!