connetix

Het Australisch merk Connetix werd in 2019 opgericht door twee families met achtergronden in het onderwijs. Ondanks dat Connetix nog maar kort bestaat, zijn hun doorzichtige ‘magnet tiles’ inmiddels mateloos populair.

Met de magnetische tegels van Connetix kunnen kinderen de meest fantastische bouwwerken maken en ontdekken zij al spelend concepten als zwaartekracht, magnetisme, lichtbreking en constructie. Net zoals de klassieke houten blokken zijn de Connetix tegels een vorm van open-ended-speelgoed: speelgoed waarbij de autonomie en fantasie van het kind voorop staat.

De magneten van Connetix groeien met een kind mee. Waar het eerste spel met de magneten draait om kleurherkenning en het maken van 2D-figuren, lenen de magneetvormen zich even goed voor het maken van complexe 3D-bouwwerken naarmate het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek vordert. De sterke magneten zorgen er bovendien voor dat de bouwwerken stevig staan.

Een ander unieke eigenschap van de Connetix magneten is hun gefacetteerde afwerking. Hierdoor zijn de magneten extra robuust. Valt er bovendien licht door een magneet, dan ontstaat een prachtig kleurenspel.

De verschillende bouwpakketten van Connetix zijn onderling te combineren en uit te breiden.

25 resultaten

25 resultaten

 

Het Australische merk Connetix werd in 2019 opgericht door twee families met achtergronden in het onderwijs. Ondanks dat Connetix nog maar kort bestaat, zijn hun doorzichtige ‘magnet tiles’ inmiddels mateloos populair! Dit speelgoed is ontwikkeld voor kinderen, zodat ze kennis kunnen maken met het concept zwaartekracht, magnetisme, lichtbreking en constructie.

Naast de Tiles heeft Connetix doorschijnende knikkerbanen en knikkerballen, waar kinderen zich eindeloos mee kunnen vermaken. Dit speelgoed zorgt ervoor dat kinderen zich van hun meest creatieve kant laten zien. Al het speelgoed van Connetix is van hoge kwaliteit en ziet er prachtig uit!

Connetix Tiles

Met de Connetix Tiles kunnen kinderen de meest fantastische bouwwerken maken en leren ze spelenderwijs over constructie, zwaartekracht, lichtbreking en magnetisme. Net zoals klassieke houtblokken zijn de Connetix magnetische tegels een vorm van open-ended-speelgoed: speelgoed waarbij de autonomie en de fantasie van het kind voorop staan. Een unieke eigenschap van de Connetix magneten, is hun gefacetteerde afwerking. Hierdoor zijn de magneten van de Connetix Tiles extra robuust. Wanneer er licht door de magneten heen valt, ontstaat er een prachtig kleurenspel!

Maak de mooiste bouwwerken met Connetix!

Laat je kinderen zich van hun beste kant zien met het speelgoed van Connetix! Omdat het speelgoed zo veelzijdig is, kunnen kinderen de mooiste bouwwerken maken met Connetix en ontwikkelen ze zichzelf hierbij ook nog eens. Al het speelgoed is gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA-, ftalaat- en loodvrij is. Ook zijn alle tegels geklonken, verzegeld en dus ontzettend sterk. Hierdoor kun je zorgeloos je kleintje laten spelen en de mooiste bouwwerken laten maken met Connetix. Waar het eerste spel met de magneten draait om kleurherkenning en het maken van 2D-figuren, lenen de magneetvormen zich even goed voor het maken van complexe 3D-bouwwerken naarmate het ruimtelijk inzicht bevordert!

Connetix knikkerbaan

Bijna elk kind houdt wel van bouwen en snelheid. Deze combinatie komt perfect naar voren met de Connetix knikkerbaan. Door de magnetische onderdelen aan elkaar te klikken, kan je kleintje volledig los gaan op zijn of haar eigen fantasie en de mooiste knikkerbanen bouwen. De mogelijkheden van het bouwen van een Connetix knikkerbaan zijn oneindig! Naast dat je kind er ontzettend veel speelplezier aan beleefd, is een Connetix knikkerbaan ook nog eens goed voor de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht. Bovendien kunnen de verschillende soorten Connetix knikkerbanen en tegels met elkaar gecombineerd worden!

Connetix speelgoed voor de kleine ingenieurs

Omdat de motoriek van je kind misschien nog wat moet ontwikkelen, is het magnetische Connetix speelgoed ontzettend geschikt. Het speelgoed maakt het een stuk eenvoudiger voor je kleintje om de beste bouwwerken in elkaar te zetten, zonder dat deze zomaar uit elkaar valt. Hierdoor zal hij of er zij er nóg meer plezier uit halen en de meest fantasierijke creaties in elkaar zetten. Omdat het Connetix speelgoed van erg sterk materiaal is gemaakt, zal het jarenlang meegaan, zodat je niet snel last zult hebben van de teleurstelling van kapot speelgoed.

Connetix kopen

Bij ilovespeelgoed.nl kun je eenvoudig allerlei soorten Connetix kopen en combineren! Zo hebben wij de tegels en knikkerbanen in verschillende kleuren, denk bijvoorbeeld aan de prachtige Connetix pastel producten. Variërend van sets van 12 stuks tot wel 202 stuks kun je net zo veel aanschaffen als jij voor je kind wenst. Het speelgoed van Connetix is voor kinderen vanaf 3 jaar oud en zorgt voor urenlang plezier. Ga jij Connetix kopen of ben je op zoek naar ander magnetisch speelgoed? Dan ben je bij ilovespeelgoed aan het juiste adres!