1497 resultaten

DJECO speelgoed

Speels, kunstzinnig en origineel; dat zijn de kenmerken van alles wat DJECO maakt. Denk aan alles van houten speelgoed tot knutselspullen voor elke leeftijd, van baby tot kind. DJECO, het leukste speelgoed uit Frankrijk!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 1497 producten

DJECO speelgoed

Spelletjes, speelfiguren, muziekinstrumenten en nog veel meer, DJECO speelgoed kent geen grenzen. In hun grote collectie is er voor ieder wat wils! Aan kwaliteit wordt echter niet ingebonden, de aandacht die besteed wordt aan het ontwikkelen en produceren van hun producten is ongekend. Zo kan je kleine altijd volstrekt veilig spelen, bovendien met veel plezier.

Wat maakt DJECO speelgoed zo bijzonder?

Allereerst is DJECO een echt familiebedrijf. Het is in 1954 opgericht door de moeder van het bedrijf, Véronique Michel-Dalès. De naam verwijst naar de gekko, een kleine hagedis die geluk brengt. Dat is precies wat kinderen ook doen, geluk brengen en een glimlach op je gezicht toveren. Het speelgoed zorgt ook voor veel speelplezier bij kinderen van elke leeftijd. Genoeg redenen om een van ‘s werelds favoriete speelgoedmerk te zijn.

Waar kan ik Djeco speelgoed kopen?

Djeco speelgoed koop je natuurlijk bij Ilovespeelgoed. Met het grootste assortiment is er voor elke leeftijd wat moois te vinden. Van rammelaars voor de aller kleinsten tot uitdagende puzzels voor kinderen van 8 tot 10 jaar.

Ieder kind een ‘crea bea’ met DJECO

Knutselen is een groot goed, er zit namelijk veel plezier in het creëren van dingen. Bij DJECO weten ze dit maar al te goed. Het is niet voor niets dat dit Franse merk de ruimte geeft aan haar ontwerpers om volledig vrij te zijn in het ontwikkelen van bijzonder speelgoed. Zo kan je kleine creatief knutselen met de mooiste knutselsets, rijgkralen of geheime boodschappen in zijn dagboek schrijven met een magische pen. De mogelijkheden om fantasieën tot leven te brengen zijn eindeloos.

DJECO klinkt als muziek in de oren

Muziek is een fantastische manier om creativiteit en zelfvertrouwen te vergroten. Het is een prachtige manier om kinderen te leren omgaan met emoties en deze te uiten. Bovendien kan het spelen van een muziekinstrument de ontwikkeling van de hersenen bevorderen, motorische vaardigheden verbeteren en de concentratie. Door muziek te maken met de houten muziekinstrumenten van DJECO wordt het in elk geval een vrolijke boel. Op de verschillende trommels, fluitjes en overige instrumenten staan allemaal kleurrijke dieren afgebeeld. De dieren lopen allemaal mee in de fanfare, samen met de kleintjes in de optocht.

Racen met DJECO Crazy Motors

Een kleine coureur in huis die graag met speelgoedauto’s racet? Race erop los met de Djeco Crazy Motors. De speelgoedauto’s ‘Crazy Motors’ van Djeco zijn metalen speelgoedautootjes met een uniek ontwerp om de verbeelding van kinderen te prikkelen. Elk voertuig is liefdevol vormgegeven met oog voor detail en spetterende designs. De Djeco Crazy Motors komen in meerdere uitvoeringen: van een politiewagen tot raceauto’s en een sleepwagen. Om de speelervaring compleet te maken, kunnen kinderen eerst een autobaan aanleggen met de Djeco Crazy Motors autoweg puzzel. Met rotondes, een werkplaats, oplaadplekken en parkeerplekken. Is de speelgoedauto tussentijds toe aan onderhoud? Met de Djeco Crazy Motors garage is dat klusje zo gepiept!

DJECO speelgoed voor de allerkleinsten

Tuimelaars, rammelaars en bijtringen, baby’s zijn er gek op. DJECO babyspeelgoed geeft jouw kleintje speelmomenten om nooit meer te vergeten. Met de schattige en grappige designs ziet het er aantrekkelijk uit en door de belletjes, balletjes en geluiden wordt de nieuwsgierigheid gewekt. Je hoeft je vanwege de goede kwaliteit niet druk te maken over dingen die mis kunnen gaan. Al het speelgoed wordt uitvoerig getest en is veilig. Bovendien maken de rondingen het speelgoed prettig om vast te pakken voor die kleine babyhandjes.

DJECO speelgoed koop je online bij ilovespeelgoed.nl

Bij ilovespeelgoed.nl zijn we absoluut fan van het Franse merk DJECO en blij dat we dit in ons assortiment hebben. Ze bedenken steeds weer nieuwe dingen om kinderen mee te vermaken en wat te leren. Het prachtige speelgoed helpt kinderen de wereld te ontdekken. Het mooie is dat er zelfs in meer dan 60 landen gespeeld wordt met de leuke puzzels, gezelschapsspellen, unieke Arty Toys figuurtjes, knutselsets en nog veel meer. DJECO speelgoed is er voor kinderen van alle leeftijden, voor baby’s, peuters, kleuters en jonge kinderen. Bij ons ben je aan het juiste adres om alles te kopen.