27 resultaten

crazy motors & garages

Auto's, vrachwagens, politiewagens: speelgoed dat blijft fascineren. Speelgoedauto's bieden allerlei mogelijkheden. Voor de kleine peuter al op het blad van de kinderstoel tot de kleuters met heuse wegennetten en garages op de grond. Speelgoed dat kinderen altijd weer tevoorschijn halen. Djeco heeft met de Crazy Motors het klassieke speelgoed in een nieuw, spetterend jasje gestoken voor spannende race-avonturen!

Lees verder
Sluiten
1-27 van 27 producten

Djeco Crazy Motors

Ontdek een wereld vol avontuur met de Djeco Crazy Motors, een reeks opwindende metalen speelgoedautootjes. De Crazy Motors zijn niet zomaar autootjes; ze zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en ze mee te nemen op spannende race-avonturen. Elk voertuig is liefdevol vormgegeven met oog voor detail en spetterende designs. Met hun levendige kleuren en unieke vormen spreken ze direct tot de verbeelding. Of het nu gaat om het achtervolgen van boeven met de politiewagen, het scheuren over het circuit met de raceauto of het redden van gestrande voertuigen met de sleepwagen, er is altijd een passende Crazy Motor voor elke jonge coureur!

Het bijzondere van Djeco Crazy Motors

Djeco heeft zich voor de Crazy Motors laten inspireren door het geliefde en artistieke Arty Toys. De Arty Toys zijn een collectie unieke speelfiguren met eigen karakters die ontworpen zijn om kinderen te inspireren om hun eigen verhalen te bedenken en hun verbeeldingskracht te gebruiken. Dit zie je ook duidelijk terug in de Crazy Motors, waar iedere auto en bestuurder een uniek en bijzonder verhaal heeft. Wat maakt Djeco Crazy Motors verder zo bijzonder?

  • Prachtige designs: Djeco Crazy Motors zijn ontworpen met snelheid en stijl in gedachten. Elk voertuig heeft een uniek en spetterend ontwerp dat de verbeelding van kinderen prikkelt. Van stoere raceauto's tot charmante politiewagens, er is voor elk kind een favoriet.
  • Gemaakt om te presteren: de speelgoedauto's van Djeco zijn gebouwd om de racebaan te domineren. Met stevige wieltjes en vering kunnen deze speelgoedauto's elk avontuur aan. Gemaakt van duurzaam metaal, zijn ze bestand tegen elk (race)stootje.
  • Eindeloze variatie: Er is een breed scala aan uitvoeringen van de Djeco speelgoedauto's Crazy Motors. Kinderen kunnen hun eigen collectie opbouwen en hun races nog spannender maken. Elke auto heeft zijn eigen persoonlijkheid en verhaal, waardoor kinderen fantasierijke verhalen kunnen bedenken.

Compleet speelplezier met Djeco Crazy Motors

De racepret stopt niet bij de auto's alleen. Djeco heeft ook gedacht aan andere geweldige toevoegingen om de speelervaring compleet te maken. Bouw een avontuurlijke autoweg met de Djeco Crazy Motors autoweg puzzel. Met rotondes, een werkplaats, oplaadplekken en parkeerplekken kan je kleine chauffeur een unieke racewereld creëren. Met de vele mogelijkheden van de puzzelstukken zijn er geen grenzen aan de creativiteit en kunnen kinderen steeds nieuwe routes en scènes bedenken voor hun races. En als een speelgoedauto toe is aan onderhoud, dan kunnen kinderen de auto’s klaarstomen voor de volgende race in de Crazy Motors garage van Djeco.

Zijn speelgoedauto’s goed voor de ontwikkeling?

Veel kinderen zijn gek op het spelen met speelgoedauto’s. Het zijn niet alleen herkenbare voorwerpen voor ze, maar kinderen houden vaak ook van dingen die bewegen. Het spelen met speelgoedauto’s is echter niet alleen heel erg leuk. Het stimuleert ook de verbeelding en helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en ruimtelijk inzicht. Kinderen leren ook concepten zoals snelheid, richting en afstand begrijpen, wat hun cognitieve vaardigheden versterkt. Bovendien bevordert het spelen met speelgoedauto's sociale interactie en rollenspel, waardoor kinderen hun communicatie- en sociale vaardigheden verbeteren.

Waar koop je Djeco Crazy Motors?

Djeco Crazy Motors zijn niet zomaar speelgoedauto's; ze zijn een poort naar fantasierijke avonturen. Deze speelgoedauto's combineren klassiek charme met moderne opwinding en bieden veel speelplezier en stimuleren daarbij spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen. Bij ilovespeelgoed.nl vind je een uitgebreide collectie van de Djeco Crazy Motors, garage en wegenpuzzel. Zoek samen met je kleine zijn of haar favoriete wagen(s) uit en laat je kleine coureur zijn eigen racewereld creëren, vol opwinding, plezier en ontdekking!