wie zijn we

Bij ilovespeelgoed.nl zijn we dol op speelgoed. We houden van mooi, duurzaam, bijzonder en leerzaam. En dat het dan nog steeds aantrekkelijk is voor onze kleine medemens. 

We zijn meester in het zoeken en vinden van speelgoed dat net dat beetje meer biedt. Niet alledaagse designs, vervaardigd uit kwalitatief uitstekende materialen, die kinderen uitdagen en iets leren. Maar ook schoolspulletjes en bijzondere accessoires voor in de kinderkamer. Items die los van hun functie ook nog bijzonder appetijtelijk zijn voor 'grote mensen'-ogen. Heuse blikvangers dus! Het is onze missie èn passie om items te vinden die een kinderhart sneller doen kloppen.

In onze virtuele winkel vind je een groot assortiment van de leukste en meest exclusieve speelgoedmerken, die over de hele wereld hun oorsprong vinden. Veel moois komt immers van ver. Maar we gaan ook heel bewust op zoek naar speelgoed en ontwerpers van eigen bodem, want wij Hollanders hebben zeker ook kaas gegeten van het ontwikkelen van hip en bijzonder speelgoed.

Ons huidige assortiment is continue onderhevig aan vernieuwing. Nieuwe producten en merken doen dagelijks hun intrede. Maar voor al het nieuwe geldt: Speelt het leuk? Kijkt het leuk? Is het ook leuk voor het milieu? Ja? Boem! Wees welkom in ons speelgoedwinkeltje!

We leveren met gezwinde spoed. Voor 22.00 uur besteld is morgen al lekker spelen met het nieuwe speelgoed of de blits maken op dat verjaarspartijtje!

Veel winkelplezier!

Het ilovespeelgoed-team 
Meagan, Leonie, Sabine, Beaudine & Danielle