102 resultaten

zoekboeken

Wie kent het populaire zoekboek ‘Waar is Wally?’ nu niet? Deze oorspronkelijk Engelse zoekboekserie bestaat al sinds 1987 en is razend populair. Dat is ook niet zo gek, een kijk en zoekboek is namelijk niet gebonden aan een leeftijd. Met je kleine kun je urenlang plezier hebben met het kijken naar de mooiste illustraties. En vaak vind je peuter details die je zelf nog niet waren opgevallen. Oudere kinderen raken ook zeker niet verveeld met een zoekboek.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 102 producten

Zoekboek

Geef je peuter zijn allereerste zoekboek. Een zoekboek is echter voor alle leeftijden! Wel is het voor een kind van 2 of 3 jaar vaak anders opgebouwd dan een boek voor een kind van 4 jaar. Je ziet dan meer een opbouwende verhaallijn of gedetailleerde illustraties waar volwassenen zelfs geen genoeg van kunnen krijgen. Een mooi voorbeeld hiervan is het supergroot zoekboek van Jan van Haasteren, vooral bekend van de puzzels. Al zal dit ook een mooi zoekboek voor je peuter of kleuter kunnen zijn.

Zoekboeken voor kleine detectives

Er zijn ontzettend veel verschillende zoekboek soorten. Denk bijvoorbeeld aan de boeken waarmee je als een detective met een zaklamp moet speuren naar bijvoorbeeld alles wat er in het water leeft. Er zijn ook veel zoekboeken ingedeeld op thema zoals:

  • Op de boerderij
  • Naar school
  • In het bos
  • Voertuigen
  • Dino’s

Wil je meer seizoensboeken of juist sprookjesboeken om voor te lezen voor het slapengaan? Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een uitgebreid assortiment met kinderboeken.

Zoekboek kopen

Wanneer je een zoekboek gaat kopen doe je dit niet voor maar één keer. Het leuke van dit soort boeken is dat je ze er altijd weer bij kunt pakken. Er zitten vaak meerdere verhaallijnen in een boek waardoor het nooit verveelt. Kinderen vinden het ook altijd leuk om er een wedstrijdje van te maken: wie heeft als eerste de plaatjes gevonden? Dit spel kun je zelfs samen met het hele gezin spelen. Wil je meer speelgoed om met zijn allen mee te spelen? Ontdek ons uitgebreide assortiment eenvoudig online!