146 resultaten

letters & cijfers

1-48 van 146 producten

Letters en cijfers speelgoed

Door ons letters en cijfers speelgoed wordt leren leuker! Door op jonge leeftijd leren leuk te maken zal dit op school ook een stuk gemakkelijker gaan. Al ons educatief speelgoed is ontworpen om de ontwikkeling van je peuter, kleuter of kind te verbeteren. Gebruik de filters om het speelgoed af te stemmen op het niveau van je kind. Voor bijzonder en mooi letters en cijfers speelgoed zit je bij ilovespeelgoed.nl altijd goed!

Letters speelgoed

Leer samen met het letters speelgoed van ilovespeelgoed.nl je kindje letters te herkennen en woordjes te maken. Met magneetletters kun je letters combineren tot woorden, of werk samen vanuit een boekje. Het kan allemaal met het educatieve letters speelgoed van ilovespeelgoed.nl! Al onze speelgoedmerken zijn door ons getest en met vlag en wimpel geslaagd. Daarom vind je bij ons in het assortiment alleen letters speelgoed van de beste kwaliteit.

Cijfers speelgoed

Bij ilovespeelgoed.nl zijn er veel verschillende spelletjes en cijfers speelgoed die het gemakkelijk maken om cijfers te leren, om uiteindelijk natuurlijk te kunnen rekenen! Hoe oud je kindje ook is, bij ons kun je vanaf elke leeftijd beginnen met oefenen. Zo zijn er telramen voor de kleinsten onder ons en educatieve kinderspellen voor de ouderen. Waar geen verschil in zit, is de gegarandeerde goede en bijzondere kwaliteit van ons cijfers speelgoed.

Letters en cijfers speelgoed kopen

Letters en cijfers speelgoed kopen is altijd weer een feestje bij ilovespeelgoed.nl! Leer je peuter, kleuter of kind spelenderwijs woorden maken en tellen. Ons speelgoed wordt met zorg samengesteld zodat leren leuk wordt. Heb je een vraag? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag! Letters en cijfers speelgoed kopen is nog nooit zo voordelig en snel geweest.