1922 resultaten

knutselspullen

En dan het knutselen! Knutselen biedt kinderen de verwondering van iets te laten ontstaan. Speelgoed waarbij ook het denken in gang gezet wordt, want 'Hoe krijg ik het zoals ik het hebben wil?'

Om meteen aan de slag te kunnen gaan, zijn er kinderknutselsets. Djeco heeft een heel gevarieerd assortiment met geweldige knutselwerkjes en met gegarandeerd succes.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 1922 producten

Knutselspullen

Ga je aan de knutsel? Dan heb je natuurlijk knutselspullen nodig! De meest uiteenlopende knutselspullen vind je gewoon online bij ilovespeelgoed.nl! Van verf en toebehoren om volledig zelf creatieve kunstwerken mee te schilderen, tot mooie knutselsets die je met een handig stappenplan de meest ingewikkelde creaties laat maken. Maar ook knutselspulletjes die je meer zou scharen onder knutsel speelgoed vind je in ons uitgebreide aanbod. Met onze knutselspullen kun je alle kanten op en hebben kinderen van elke leeftijd urenlang speelplezier!

Knutselspullen kinderen

Met knutselspullen zijn kinderen eigenlijk altijd blij, creatief speelgoed is niet direct gebonden aan leeftijd. Uiteraard zijn er, vanwege bijvoorbeeld verstikkingsgevaar, voorwerpen die minder geschikt zijn voor de allerkleinsten, maar iedereen kan en wil meestal wel creatief bezig zijn. Knutselen biedt kinderen de verwondering van iets te laten ontstaan. De fantasie wordt geprikkeld en het denkvermogen wordt aangesproken, want ‘Hoe krijg ik het zoals ik het hebben wil?’. Met onze knutselspullen voor kinderen wil je als ouder zelf ook wel knutselen!

Knutselspullen peuter

Het fijne werk met bijvoorbeeld strijkkralen en tekensjablonen zijn niet de beste knutselspullen voor een peuter. Wanneer kinderen nog zo jong zijn, zitten ze namelijk nog volop in hun ontwikkeling van de motoriek. Wel vinden ze het heerlijk om te krassen met stiften, pennen en krijten. Andere geschikte knutselspullen voor een peuter zijn kinderverf en magneet speelgoed. Hiermee kunnen ze zich makkelijker uitdrukken en spelenderwijs kennismaken met kleuren en vormen.

Houten knutselspullen

Onder houten knutselspullen kun je verschillende dingen verstaan. Zo zijn er materialen van hout om te gebruiken, zoals bijvoorbeeld houten kleigereedschap, maar er bestaan ook houten onderdelen waar je iets van kunt bouwen. Denk bijvoorbeeld aan de houten plankjes van Kapla. Het bekendste en oudste houten knutsel speelgoed is misschien wel hamertje tik. Het mooie van houten knutselspullen is dat deze lang meegaan, zowel het materiaal als de kunstwerken!

Knutselmateriaal

Er bestaat zo ontzettend veel knutselmateriaal dat het bijna onmogelijk is om alles te kennen. Dit is jammer, want er bestaan echt prachtige handwerkjes en strijkpatches die je niet wilt missen. Maar ook leuke knutsel- en doeboeken. En ken je de Krimpie Dinkie van vroeger nog? Bij ilovespeelgoed.nl hebben we volop knutselmateriaal. Om je een beetje overzicht te geven van wat er allemaal is, zetten we ze graag voor je op een rij:

  • Verf en schilderspullen
  • Klei, gips en zand
  • Papier en karton
  • Potloden, stiften en krijt
  • Stof en lint
  • Stickers
  • Lijm
  • Hout

Knutselsets

Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet, kunnen knutselsets een uitkomst bieden. Dit zijn vaak kant-en-klare pakketten waarmee je alle benodigdheden bij elkaar hebt om iets moois in elkaar te knutselen. Djeco is een fantastisch merk dat ontzettend veel speelgoed in het assortiment heeft, maar ook uitblinkt met hun knutselsets. Denk hierbij aan dromerige illustraties om in te kleuren met sprekende kleuren, maar ook aan mozaïeken.

Knutselspullen kopen

Word jij ook zo vrolijk wanneer je knutselspullen gaat kopen? Onze uitgebreide collectie maakt het een nog groter feest! Wanneer de herfst weer is begonnen en de dagen steeds donkerder worden, is het helemaal fijn om samen met je zoon of dochter aan een tafel vol met knutselspullen te zitten. Bij ilovespeelgoed.nl kunnen we in elk geval geen genoeg krijgen van de vele knutseluurtjes in de weekenden. Wil je tussendoor toch even wat anders doen? Bekijk ons ruime aanbod speelgoed dan eens!