242 resultaten

ruimte, space & astronauten

Ilovespeelgoed.nl heeft een ruim aanbod aan astronautenspeelgoed, lunchartikelen, ruimterugzakken, space-servies, spacekleurplaten en wanddecoratie om deze wereld dichter bij kinderen te brengen. Zelfs hele kleine kinderen kunnen met een knisperboekje al dromen over ruimtereizen.

Kinderen van deze tijd zijn gefascineerd door wat er zich buiten de aarde afspeelt. Niets gaat de fantasie te boven als het gaat om de wereld van sterren en planeten. Net als grote wetenschappers vragen zij zich af of er nog meer leven is in de kosmos en in hun verbeelding maken zij ruimtereizen en bevolken zij deze wereld met fantasierijke figuren.

Ben je op zoek naar een bijzonder space-ruimte of astronauten cadeautje? Laat je dan inspireren door de deze ruimte & space categorie.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 242 producten

Astronauten speelgoed

Ga met ons mee op avontuur in de ruimte met ons astronauten speelgoed. Prikkel de fantasie van je kind(eren) met boeken over de ruimte, kinderkamer interieur met het thema van de ruimte of schoolspullen. Leer samen over het heelal, de sterren en planeten met alles in deze categorie. Gebruik de filters om per leeftijd het leukste astronauten speelgoed te selecteren. Kom je er niet helemaal uit of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met de klantenservice.

Astronauten speelgoed peuter

Zelfs astronauten speelgoed voor peuters vind je in deze categorie. Ook de allerkleinsten mogen mee op ruimtereis door bijvoorbeeld knisperboekjes te lezen. Ga je samen op pad? Neem dan onze rugzakken, bekers en bakjes mee voor een onvergetelijke reis! Leg je peuter na een lange dag in bed samen met onze muziekdoosjes en glow-in-the-dark plafondstickers. Gegarandeerd dat dit heerlijk dromen wordt! Ontdek snel het astronauten speelgoed voor peuters op ilovespeelgoed.nl

Astronauten speelgoed kopen

Het mooiste en leukste astronauten speelgoed koop je bij ilovespeelgoed.nl Wij hebben ons speelgoed met zorg samengesteld, waardoor je peuter, kleuter en kind hoe dan ook blij gaat zijn met het speelgoed. Kun je ook niet wachten op de reactie van je kleintje bij het zien van ons speelgoed? Wij ook niet! Daarom leveren wij bestellingen de volgende werkdag, als je ze vóór 16.00 uur plaatst. Daarom is astronauten speelgoed kopen bij ilovespeelgoed.nl de beste keuze.