402 resultaten

naturel

1-48 van 402 producten

Natuurlijk speelgoed

Ons natuurlijk speelgoed is gemaakt van de beste materialen en heeft allemaal een bijzonder design en rustig uiterlijk. Voor allerlei speel- en leermogelijkheden vind je in deze categorie speelgoed in rustige naturel kleuren. Van houtenblokken, tot spenen en speelhuisjes. Groot of klein, voor ieder is er iets wils! Net als dat we dol zijn op het blij maken van kinderen, zijn we ook dol op het milieu. Daarom is ons natuurlijk speelgoed duurzaam en veilig voor onze omgeving.

Natuurlijk speelgoed hout

Natuurlijk speelgoed van hout heeft een rustig uiterlijk en stimuleert de creatieve ontwikkeling van peuters, kleuters en kinderen. Spelenderwijs zullen kinderen de structuur van hout verkennen. Door het zachte design raken ze niet afgeleid, iets wat menig ouder verlangt! De houten structuur ligt fijn in de hand en is goed voor de motorische vaardigheden van je kleintje. Natuurlijk speelgoed van hout heeft duurzame eigenschappen waardoor het lang mee gaat.

Soorten natuurlijk speelgoed

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we verschillende soorten natuurlijk speelgoed voor elke leeftijd. Maak gebruik van de filters om dit fijne speelgoed voor jouw kindje uit te zoeken. Voor de allerkleinsten hebben wij onder andere spenen, grijpspeeltjes en houten ballen. Of laat je kleuter spelen met een Wobbel, lappenpop of driewieler. Voor elke leeftijd hebben wij rustige en mooie soorten natuurlijk speelgoed. Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Natuurlijk speelgoed kopen

Wil je natuurlijk speelgoed kopen? Ilovespeelgoed.nl is dé online speelgoedwinkel voor bijzonder speelgoed. Wij vinden het belangrijk dat iedereen blij wordt van ons speelgoed. Van baby’s tot kleuters en van papa’s tot mama’s. Daarom vind je bij ons alleen het mooiste speelgoed. Bestel je voor 16.00 uur? Dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden! Natuurlijk speelgoed kopen doe je daarom bij ilovespeelgoed.nl