Voor bedrijven

 

Ook bedrijven die iets te vieren hebben helpen we graag verder. Denk aan bijzondere kraamcadeautjes, Sinterklaas en/of schoenkadootjes of een relatiegeschenk. 

Steeds vaker helpen we bedrijven met het vinden van toepasselijke en bijzondere cadeautjes voor diverse gelegenheden.


Sinterklaaskadootjes voor een bedrijf

Ook voor bedrijven nemen we graag het adviseren en regelen van Sinterklaas kadootjes en/of schoenkadootjes uit handen. We ontzorgen en helpen bedrijven met onze Sintservice om er ieder jaar weer een geweldig Sinterklaasfeest van te maken. 

Ouders kunnen voor hun kroost zelf een kadowens aangeven, maar we kunnen ook een voorstel maken voor de leukste Sint kadootjes. Onze zorgvuldig uitgezochte cadeautjes zijn stuk voor stuk bijzonder. Ook al zijn het kleinigheidjes; het is bijzonder speelgoed dat mooi, leerzaam en duurzaam is. Met behulp van een overzicht van kindernamen, leeftijd en budget zorgen we ervoor dat er een Sinterklaaszak gevuld met bijzondere en persoonlijke Sinterklaaskadootjes gratis bij het bedrijf wordt afgeleverd. De ingepakte Sinterklaaskadootjes voorzien we van een naamsticker.

Kraamkado versturen namens een bedrijf

Is er een kindje geboren? Bijvoorbeeld van een werknemer of relatie? Dan kun je via onze website het perfecte kraamkado bestellen en af laten leveren bij de kersverse ouders. Uiteraard feestelijk ingepakt en voorzien van een ansichtkaart met een persoonlijke handgeschreven boodschap van het bedrijf. 

Heb je een specifieke wens, bijvoorbeeld het samenstellen van een kraammand? Neem dan contact met ons op via 030 30 30 052 of info@ilovespeelgoed.nl. 


Relatiegeschenk, marketingactie of een ludieke actie

Speelgoed is een leuk geschenk om bijvoorbeeld relaties te bedanken of om in te zetten voor een ludieke actie of bijzondere stunt. Voor ieder budget en  is er wel een passende weggever te vinden. We denken en zoeken graag mee met het vinden van passend speelgoed voor ieder budget en iedere gelegenheid!


Kortom, bij ilovespeelgoed.nl helpen we maar wat graag bij het vinden van een geslaagd kinderkado!

Neem gerust contact met ons op via 030 30 30 052 of info@ilovespeelgoed.nl