398 resultaten

badspeelgoed

Niets is zo heerlijk als spelen met water! Bij ilovespeelgoed.nl hebben wij een selectie gemaakt van bijzonder badspeelgoed. We hebben daarbij zowel op de vormgeving, als de functie gelet.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 398 producten

Badspeelgoed

Heerlijk ontspannen in warm water en dan ook nog eens pret hebben, dat kan met badspeelgoed. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in bad. Maak bijvoorbeeld een badpuzzel, lees een badboek of maak een mooie tekening met speciale badstiften. En dat kan allemaal met het badspeelgoed van ilovespeelgoed.nl! Laten we voorop stellen dat badspeelgoed bedoeld is voor tijdens het badderen. Dit kan in bad, maar kan met het meeste speelgoed net zo goed onder de douche!

Bijzonder badspeelgoed

Spelen met water is leuk, maak het nog leuker met bijzonder badspeelgoed. De vormgeving van kinderspeelgoed is doorgaans perfect afgestemd op je kind, maar je wilt natuurlijk zelf ook iets hebben wat mooi is om te zien. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een selectie gemaakt van badspeelgoed waarbij gelet is op vormgeving en functie die voor beide interessant is. Ons bijzonder badspeelgoed is een spetterend succes bij zowel kind als ouder!

Badspeelgoed baby

De allereerste keer dat je je baby'tje in bad doet, is ontzettend spannend, maar vooral ook heel bijzonder. In het begin denk je niet direct aan badspeelgoed voor je baby, maar na een paar badjes weet je dat je kleine het erg fijn vindt om met het water te spelen. Met het speciale badspeelgoed dat is ontwikkeld voor baby’s kan dit veilig en verantwoord. Met bijtspeelgoed en badballen worden alle zintuigen geprikkeld.

Tip: wissel het badspeelgoed met regelmaat af. Dit houdt het spannend voor je kleine en geeft jou de mogelijkheid het speelgoed te controleren en schoon te maken.

Badspeelgoed boot

Berend Botje ging uit varen met zijn scheepje naar Zuidlaren… Het ultieme badspeelgoed is natuurlijk een boot. Het is herkenbaar, blijft drijven en komt in allerlei vormen en maten. Je zou zelfs zelf een bootje kunnen vouwen van papier, maar deze blijft niet lang goed in het water. Daarom hebben wij diverse badspeelgoed boten in het assortiment. Naast badbootjes blijven badeendjes en bademmertjes populair voor alle leeftijden.

Badspeelgoed duurzaam

Bij ilovespeelgoed.nl vind je ook badspeelgoed dat duurzaam is. Veel speelgoed is gemaakt van materialen die lang meegaan of zijn geproduceerd met een zeer kleine ecologische voetafdruk. Daarnaast is het fijn dat je baby of kind kan spelen met badspeeltjes zonder schadelijke stoffen. Gelukkig hebben de merken die je bij ons vindt dezelfde filosofie en is duurzaam badspeelgoed niet moeilijk te vinden. Laat je inspireren door ons ruime aanbod.

Badspeelgoed kopen

Wil je badspeelgoed kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast de welbekende waterbanen vind je bij ons veel leuke badspelletjes om je kleine te blijven stimuleren en prikkelen. Kan je zoon of dochter geen moment zonder een pop? We hebben zelfs speciale badpoppen! Dit is ook ideaal badspeelgoed om te kopen voor een kersverse broer of zus! Vaak zie je dat ze hetzelfde willen doen als de papa’s en mama’s met hun kleine broertje of zusje doen. En daar hoort in bad doen bij.