674 resultaten

boerderij

Ilovespeelgoed.nl heeft een ruim aanbod van boerderijspeelgoed, zoals tractoren, boerderijdieren knuffels, boerderijspeelsets, boerderijboeken, boerderijdierenstickers, boerderijknutselsets of kleurplaten en lunchproducten. 

Het landelijke leven met mooie boerderijen en vriendelijke dieren spreekt veel kinderen aan. Dit boerderijassortiment brengt de liefde van kinderen voor de natuur dichtbij.

Ben je op zoek naar een leuk boerderij cadeautje? Laat je dan inspireren door deze landelijke boerderij categorie.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 674 producten

Boerderij speelgoed

Wat spreekt er nu meer tot de verbeelding dan boerderij speelgoed? Dat het zo herkenbaar is, maakt het ook zo populair bij veel kinderen. Elke ouder is wel eens op de kinderboerderij geweest. Anderen gaan er bijna dagelijks heen, omdat hun zoon of dochter er ontzettend van geniet. Bovendien hoef je in Nederland niet ver te rijden om verschillende koeien, schapen of paarden in de wei te zien staan. Maak je kleine blij en haal deze boerderijdieren, een stal, landbouwvoertuigen of ander boerderij speelgoed in huis!

Boerderij speelgoed hout

Hout is een prachtig materiaal: het is stevig, natuurlijk en duurzaam. Boerderij speelgoed van hout is daarom een succesvolle combinatie. Op de boerderij kan het er soms ruig aan toe gaan, maar met de houten figuren maakt dit allemaal niet uit. Laat die tractor maar komen, de houten speelfiguren zijn praktisch overal tegen bestand. Is het boerderij speelgoed van hout nog te hard voor je baby? We hebben ook heerlijk zachte, vrolijke en vriendelijke boerderij knuffels te koop!

Boerderij speelgoed dieren

Maak kennis met alle boerderij speelgoed dieren, van kip tot kat en koe tot konijn. Het landelijke leven met mooie boerderijen en vriendelijke dieren spreekt veel kinderen aan. Bovendien brengt ons assortiment hun liefde voor de natuur een stuk dichterbij. Willen de boerderij speelgoed dieren vrienden maken met andere dieren? Bij ilovespeelgoed.nl hebben we alles van magische eenhoorns tot brullende dinosaurussen! Met de fantasie van je kind beleven ze de mooiste avonturen samen.

Boerderij speelgoed sets

Omdat er op de boerderij zoveel te doen is, is een enkel stuk speelgoed soms niet genoeg voor een optimale beleving. Daarom zijn er verschillende boerderij speelgoedsets verkrijgbaar bij ilovespeelgoed.nl. Het is met ons assortiment zelfs mogelijk om een volledige boerderij kinderkamer in te richten en een themafeest te geven. Wees creatief in het samenstellen van de juiste items of laat je hiervoor inspireren door de boerderij speelgoedsets. Die geven heel goed weer wat zich allemaal afspeelt in het boerenleven.

Boerderij speelgoed cadeau

Een kind kun je eigenlijk altijd blij maken met knutselspullen. Met de boerderij knutsel cadeaus van ilovespeelgoed.nl kan je buurjongen of nichtje krassen, kleuren en ontdekken: hij of zij zal urenlang plezier hebben. Vergeet ook de verzorging van de dieren niet. De attributen hiervoor vind je ook in ons ruime aanbod. Zoek je nog meer boerderij speelgoed om cadeau te geven? De realistische en gedetailleerde Schleich Farm World dieren zijn ongetwijfeld een succes, bij zowel ouder als kind.

Boerderij speelgoed kopen

Naast het boerderij speelgoed dat je kunt kopen, valt er nog veel veel meer te ontdekken rond dit thema. Op school maakt je zoon of dochter de blits met onze boerderij schoolspullen. Buiten schooltijd kan hij of zij opgaan in de avonturen van de boer en een feestje bouwen met de dieren die allemaal op de boerderij rondlopen. Met boeken en de fantasiewereld van een kind valt er van alles te beleven! Dit en ander boerderij speelgoed kopen doe je eenvoudig online bij ilovespeelgoed.nl.