85 resultaten

schleich farm world

1-48 van 85 producten

Schleich farm world

Met de Schleich boerderij figuren kan jouw boer of boerin in dop de mooiste avonturen beleven op het platteland! Daar waar boomhutten worden gebouwd, koeien worden gemolken, stallen worden uitgemest en paarden gedresseerd. Ondertussen scharrelen de kippen in het rond, blaten de geitjes en bewaakt de hond het erf. Met de Schleich boerderijdieren en figuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Ben jij die stoere cowboy die de wilde mustang temt of ben je aan het knuffelen met de konijnen? Er is altijd wel wat gaande op de Schleich boerderij!

Schleich boerderij stal

Wie zegt dat leven op de boerderij saai is kent de Schleich boerderij stal nog niet. Het boerenleven bloeit bovendien helemaal op met de fantasie van een kind. Het Duitse bedrijf dat in 1935 is opgezet door Friedrich Schleich, is begonnen met het maken van poppen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé maker van dieren die net echt lijken en zijn ze wereldwijd bekend. Het Schleich boerenleven is een levensstijl die je zelfs midden in de stad nog kan uitoefenen. Maak nu kennis met de Schleich boerderij stal en dieren!

Schleich boerderij dieren

Naast de vele wilde dieren zijn er ook ontzettend veel Schleich boerderijdieren. Deze ondersteunen de creativiteit van je kind. Bovendien helpen ze hem of haar om straks nog veel meer avonturen te beleven met de dieren die je ook in het echt op de boerderij kunt tegenkomen. Van Schleich paarden, koeien, varkens, konijnen tot lammetjes en pasgeboren geitjes. De Schleich boerderijdieren zijn ook leuk om te combineren met de Horse Club collectie. De paarden staan al ongeduldig te trappelen in de stallen.

Schleich Farm World

De ontwikkeling van je kind wordt met Schleich Farm World collectie gestimuleerd. Met vormen en texturen die gebaseerd zijn op echte boerderijdieren, voelen de speelfiguren bijna net zo levensecht aan als dat ze eruitzien. Bovendien worden de figuren uit de Schleich Farm World collectie samen met internationale deskundigen met heel veel aandacht voor detail vormgegeven en beschilderd. De met de hand beschilderde boerderijdieren zijn een beleving voor alle zintuigen en komen zo vanaf de boerderij de kinderkamer in. Schleich Farm World speelgoed is geïnspireerd op het échte leven op de boerderij.

Schleich boerderij set kopen

Wanneer je een complete Schleich boerderij set wilt kopen, weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Alle producten van dit merk worden over de hele wereld met dezelfde materialen en volgens dezelfde normen geproduceerd. Hier worden verschillende soorten kunststof en lakken voor gebruikt. Het maakt niet uit of dit in Duitsland of in Tunesië gebeurt, het productieproces is altijd hetzelfde. Hierdoor zijn de Schleich boerderij set figuren helemaal klaar voor fantasievolle avonturen. Schleich Farm World kopen doe je eenvoudig online bij ilovespeelgoed.nl!