14 resultaten

moppenboeken & raadselboeken

Kinderen zijn dol op moppen vertellen en raadsels opgeven. Met deze moppenboeken kunnen ze hun hart ophalen en indruk maken op het schoolplein.

Lees verder
Sluiten
1-14 van 14 producten

Moppenboek kind

Hoewel je kinderen soms wel achter het behang kunt plakken is het meestal lachen, gieren en brullen met ze. Geef een moppenboek aan een kind en ze krijgen het voor elkaar om anderen over de grond te laten rollen van het lachen! Kinderen zijn dol op moppen vertellen en raadsels opgeven. Met onze moppenboeken kunnen ze hun hart ophalen en indruk maken op het schoolplein. Een moppenboek voor kinderen is bovendien een geweldige manier om ze te helpen hun komische timing, taalvermogen en algemene kennis te verbeteren.

Humor is voor alle leeftijden, net als een moppenboek

Ken je die mop van die twee koeien in de wei? Of die van de tandarts en de schoolmeester? Het antwoord vind je in de leukste moppenboeken in ons assortiment. In principe zijn de meeste moppenboeken het meest geschikt voor kinderen die goed kunnen lezen, dit is zo rond de zeven jaar. Maar voor kinderen vanaf vier jaar valt er ook genoeg te lachen. Gelukkig zit er aan humor geen leeftijd verbonden.

Al is humor voor alle leeftijden, een moppenboek voor kinderen heeft toch andere eisen dan voor volwassenen. Een goed moppenboek voor een kind bevat illustraties en informatie dat het kan begrijpen. Het maakt ook gebruik van humor die is afgestemd op het eigen niveau. Bij ilovespeelgoed.nl ben je aan het juiste adres voor een moppenboek voor kinderen.

De grappigste moppenboeken voor kinderen vind je bij ilovespeelgoed.nl

Alle lolbroeken verzamelen en lees het nieuwste moppenboek! Voor ieder kind dat houdt van lachen, is het lezen van grappige, gekke en leuke moppen heerlijk. Het mooiste is wanneer ze deze later weer aan jou gaan vertellen. Voor dit soort vertederende momenten doe je het toch wel als ouder!

Is je kind niet zo’n grapjurk en leest het liever een mooi sprookjesboek? Met ons uitgebreide aanbod kinderboeken kan dat! Daarnaast hebben we nog de wereld aan speelgoed om urenlang mee te spelen en plezier te beleven.