56 resultaten

wagenspanner

Een wagenspanner is voor de baby een echte eyecatcher. Met de bengelende figuurtjes heeft de baby iets om naar te kijken en ze helpen de oogjes te focussen.
Er zijn wagenspanners met sprekende kleuren die meteen de aandacht trekken en er zijn er met zachte oogstrelende tinten.
Soms hebben de hangende figuurtjes een rammeltje of een belletje als er in geknepen wordt. 

Ook de clip-on is veelzijdig babyspeelgoed voor onderweg. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om te verkennen en te voelen en te knuffelen.

Voor elke baby is er wel een wagenspanner of clip-on bij ilovespeelgoed.nl.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 56 producten

Wagenspanner

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een uitgebreid assortiment wagenspanners en speeltjes voor onderweg. Wanneer je nog geen kinderen hebt, denk je misschien ‘Wat is een wagenspanner?’. Dit is een koord dat je in de kinderwagen boven je baby kunt hangen. Er hangen vaak kleurrijke beestjes aan met of zonder geluidje. Ook zijn er genoeg figuurtjes en speeltjes die meer ingetogen zijn van kleur. Welk design je kiest voor je wagenspanner, is geheel afhankelijk van de leeftijd van je kleine en persoonlijke voorkeur.

De mooiste wagenspanners

Zoals gezegd is de keuze voor een specifieke wagenspanner afhankelijk van leeftijd en smaak. Voor pasgeboren baby’s is een design met veel contrast erg prettig, denk aan zwart-wit prints. Ze kunnen immers nog niet heel ver of kleuren zien. Is je kleine al wat ouder en beginnen de tandjes goed door te komen? Dan is een wagenspanner of clip-on speeltje met bijtspeelgoed een slimme zet! De beste wagenspanners zijn afgestemd op de fase van je baby en de mooiste wagenspanners vind je in onze webshop!

Wagenspanner kinderwagen en Maxi-Cosi

De verschillende wagenspanners en speeltjes zijn niet alleen geschikt voor in de kinderwagen, maar ook ideaal om te gebruiken in de Maxi-Cosi. Met een wagenspanner kan je baby ook onderweg op een veilige en leuke manier van alles ontdekken. Het is echt niet nodig om alleen maar stil te liggen en slaapjes te doen in de kinderwagen. Met een wagenspanner aan je kinderwagen en Maxi-Cosi heb je eigenlijk altijd een kleine babygym bij je!

Je baby vermaken met een wagenspanner

Het is heerlijk om een wandeling te maken met je kleine, en het is helemaal fijn als de baby dan lekker in slaap valt. Maar je bent ook vaak genoeg onderweg wanneer je ukkie geen slaap meer heeft. Dan is het fijn dat je het kan vermaken met een wagenspanner. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten fruit van Konges Sløjd - je kunt niet vroeg genoeg beginnen met gezond eten te stimuleren - of hun beestjes die bijna net zo aandoenlijk zijn als je baby. Bekijk ook eens onze andere merken voor een mooie collectie babyspeelgoed.

Wagenspanner en clip-on kopen

Waar anders dan bij ilovespeelgoed.nl ga je een wagenspanner en clip-on kopen? We hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste merken die speelgoed maken voor elke leeftijd. Het merk Liewood bijvoorbeeld heeft mooie wagenspanners en handige speelringen die multifunctioneel te gebruiken zijn. Hiernaast hebben ze producten voor de verzorging van je kleine en handige bekers voor als hij wat ouder is. Genoeg reden om bij ons je nieuwe wagenspanner en clip-on te kopen!