vacatures

 

Vacature – Contentspecialist

 

Over ilovespeelgoed.nl

ilovespeelgoed.nl is al meer dan tien jaar dé online winkel voor uniek en bijzonder speelgoed. Vanuit ons gloednieuwe kantoor in STOCK Utrecht, met uitzicht op de werkspoorkathedraal, zet ons toegewijde team zich elke dag in voor onze missie: kinderen helpen aan het beste en het juiste speelgoed. Wij zijn marktleider in Nederland voor educatief en kwaliteitsspeelgoed. En over vijf jaar hebben we ten minste een half miljoen kinderen in Nederland en een aantal andere landen van ons prachtige speelgoed mogen genieten.

We zoeken versterking!

Om onze groei te ondersteunen zoeken we een enthousiaste en energieke nieuwe collega voor onze contentafdeling. In feilloos Nederlands creëer je informatieve en tot de verbeelding sprekende teksten over onze producten; dit alles op HBO denk- en werkniveau en voor 4 à 5 dagen per week. Als jij je herkent in onze belangrijke waarden – werken vanuit eigen kracht, de dingen doen met aandacht, het samen leveren van topkwaliteit – dan maken we graag kennis!

Wat ga je doen bij ons

Klanten bestuderen onze producten nauwkeurig. Vanuit je gedeelde passie voor mooi speelgoed schrijf je dagelijks diverse to-the-point productbeschrijvingen. De teksten combineer je met mooi beeldmateriaal dat je selecteert en bewerkt. Zo help jij onze klanten in hun keuzeproces naar het gewenste speelgoed. Je draagt op deze manier heel concreet bij aan onze ambitieuze groeidoelstellingen en aan een hoog klanttevredenheidsniveau, gereflecteerd in onze huidige Trustpilot-reviewscore van 9,8. Je werkt zelfstandig en tegelijkertijd in teamverband met enkele andere contentspecialisten. Je rol vraagt om creativiteit, fantasie en verbeeldingskracht, gepaard met nauwkeurigheid, taalvaardigheid, (basis)kennis van Adobe Photoshop, en ervaring met SEO.

Wat bieden we jou

We bieden een werkomgeving waar ruimte is voor en behoefte aan eigen initiatief en waar de collega’s er voor elkaar zijn; we zijn echt een team! We hebben regelmatig overleg en leren van elkaar. Naast hard werken genieten we samen van dagelijkse lunches en doen we regelmatig leuke teamuitjes. We hechten waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling, en leggen daarvoor ook gezamenlijke doelstellingen vast. Afhankelijk van je ervaring ontvang je een salaris van € 2.250 tot € 2.750 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Daarnaast maak je deel uit van een collectieve pensioenvoorziening. We bieden 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime) en werken aan een variabele beloningsregeling gebaseerd op het behalen van bedrijfs- en persoonlijke doelstellingen.

Ben je enthousiast over deze rol en ons bedrijf?

Reageer dan snel door een email te sturen naar: info@ilovespeelgoed.nl en dan beoordelen wij op korte termijn of wij ook een match zien. In dat geval nodigen we je uit bij ons op kantoor om kennis te maken en wederzijds uit te vinden of we bij elkaar passen. Eventueel volgt nog een vervolggesprek en mogelijk vragen je nog om enkele referenties.

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld; echte sollicitaties wel :-)