huidige vacatures

 

 

VACATURE 1/2: CUSTOMER SERVICE & ADMINISTRATIE

 

Als commercieel medewerker binnendienst ga je aan de slag in een veelzijdige functie waarin je veel eigen verantwoordelijk krijgt. Je bent een van de aanspreekpunten voor klanten die vragen hebben over artikelen, ons assortiment en bestellingen. Je bent de ogen, oren en stem van ilovespeelgoed!

 • Mist de klant informatie op de website bij een product? Jij schakelt met de contentafdeling zodat de productinformatie aangevuld wordt.
 • Zoekt een kinderdagverblijf naar nieuw speelgoed voor een nieuwe locatie? Jij adviseert de klant en zorgt samen met de inkopers voor een complete oplossing.
 • Is er iets mis gegaan met een pakketje? Jij overlegt met de magazijn teamlead wat er beter kan of neemt contact op met onze vervoerder.
 • Heeft een leverancier het verkeerde product geleverd? We hebben prettig contact met onze leveranciers. Als ze zien dat jij belt is de oplossing zo geregeld!
 • Service op maat en administratieve taken? Voor jou geen probleem! Jij helpt een bedrijf, kinderdagverblijf of school met het bestellen op rekening. Verwerkt de retourpakketten van onze klanten, stort het aankoopbedrag retour en zorgt ervoor dat zij de creditnota’s ontvangen.

 

Je staat midden in het bedrijf en hebt contact met alle afdelingen. We werken niet met belscripts, bij ons mag je op je eigen manier klanten tevreden stellen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Dit jaar implementeren we een nieuw systeem zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Bij deze implementatie speel jij een grote rol.

Dit ben jij:

Een commerciële duizendpoot! Jij:

 • Communiceert duidelijk met ons magazijn, onze leveranciers & klanten
 • Krijgt energie van de variatie in de werkzaamheden
 • Staat enthousiast klaar voor onze klanten
 • Bent flexibel, nauwkeurig en stressbestendig
 • Beheerste de Nederlandse taal goed

Dit zijn wij:

Ilovespeelgoed.nl is dé online retailer voor bijzonder speelgoed. Elke dag maken we talloze kinderen, ouders, opa’s en oma’s blij met de mooiste cadeautjes. Ons team bestaat uit o.a. inkopers, marketeers en creatieve webredacteuren. We lunchen elke dag samen en door het jaar heen staan er verschillende teamuitjes gepland. Ga je mee BBQ’en of speel je liever een potje jeu de boule?

Naarmate je langer bij ons werkt, kunnen je taken en verantwoordelijkheden verder toenemen. Dit geeft vrijheid en ruimte om je eigen draai aan het werk te geven. We hopen hiermee dat je ook je ondernemende kant kwijt kunt in deze functie. Zo kom jij het beste tot je recht en kun je jezelf blijven ontwikkelen!

Dit bieden we:

 • Marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen
 • Bonusregeling
 • Pensioenvoorziening

Wij zoeken iemand voor 32 of 38 uur per week. Spreekt deze functie jou aan? Reageer dan snel! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld; echte sollicitaties wel :-)

 

VACATURE 2/2: ORDER-PICKER & MAGAZIJN MEDEWERKER

Ilovespeelgoed.nl is de online retailer voor vintage speelgoed en trendy lifestyle artikelen. Iedere dag maken wij talloze kinderen, ouders, opa’s en oma’s blij met de mooiste kadootjes. In ons werk streven wij naar continue optimalisatie en verbetering. Hierin worden we ondersteund door verschillende systemen en enthousiaste mensen die er plezier in hebben om iedere dag weer de kinderen in Nederland en België blij te maken met mooie kadootjes.

Voor onze logistieke afdeling, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Collega’s die het leuk vinden om naast de logistieke werkzaamheden zoals order-picken en leveringen van onze leveranciers ontvangen het ook leuk vinden om kadootjes feestelijk in te pakken. Voor onze klanten bieden wij deze mogelijkheid op onze website en dit is inmiddels ons visitekaartje geworden!

Wat is de functie? Het magazijn van ilovespeelgoed is het hart van ons bedrijf. Iedere dag vertrekken hiervandaan honderden kadootjes naar kinderen in Nederland en België. Deze kadotjes moeten daarvoor uit het magazijn worden gepikt en worden verpakt. Maar ook binnenkomende leveringen van onze leveranciers op de juiste plek leggen en het magazijn op orde houden behoren tot de taken. En natuurlijk alle andere werkzaamheden die bij een magazijn horen.

Wie ben jij? Je hebt er oprecht plezier in om met zorg onze producten te picken en orders te verwerken. Je bent erg nauwkeurig. Het erg belangrijk dat het juiste product in de juiste doos wordt gestopt. Dit klinkt gemakkelijker dan het in praktijk vaak is ;-) Verder ben je:

 • flexibel
 • nauwkeurig
 • een aanpakker
 • stressbestendig
 • draag je bij aan de prettige werksfeer
 • heb je ervaring met het werken in een webshop.

Wat bieden wij? Een prettige werkomgeving waarbij ruimte is voor alle soorten mensen; dus ook voor jou :-)
Je werkt vrij zelfstandig en tegelijk in teamverband als onderdeel van het logistieke team.

De baan die wij bieden is voor 3 tot 5 dagen per week, waarvan 1 dag in het weekend. Houd er verder wel rekening mee dat in het hoogseizoen en bij vakantie dit kan oplopen naar meer dagen/ uren.

Heb je interesse? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar info@ilovespeelgoed.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld; echte sollicitaties wel :-)