huidige vacatures

 

 

 

VACATURE ONLINE MARKETEER

Wij zoeken een data-gedreven online marketeer met gevoel voor stijl

 

Ilovespeelgoed.nl is dé online retailer voor kwalitatief, duurzaam speelgoed en lifestyle artikelen. Iedere dag maken wij talloze kinderen, ouders, opa’s en oma’s blij met de mooiste cadeautjes.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega! Iemand die staat te popelen om via de marketingkanalen ilovespeelgoed.nl bij (potentiële) klanten nog meer onder de aandacht te brengen.

 

Wat ga je doen? Als online marketeer sta jij centraal. Jij bepaalt de strategie en daarmee welke producten, categorieën en merken extra aandacht verdienen. Je gaat aan de slag met de customer journey van onze klant. Je doel wordt meer sales generen door meer traffic naar onze website te sturen.

Zoals altijd begint alles met een gedegen planning, jij bent verantwoordelijk voor de marketingkalender. De complete opzet en invullen van campagnes bepaal jij.

Per social media platform experimenteer je met verschillende campagnes, uitingen en doelgroepen. Heel handig als social media beetje je ding is!

Jij weet hoe je speelgoed op een stijlvolle manier presenteert, zo van ’die MOET ik hebben’. Hiervoor maak je gebruik van onze enorme beeldenbank. Uiteraard zorg je ervoor dat alles uitgevoerd wordt in de geest en gedachte van de gehele strategie en ilovespeelgoed-style.

Een e-mail is zo verstuurd, alleen hoe zorgen we dat de nieuwsbrief zo relevant mogelijk is voor de klant? Ook daar vind jij samen met je collega’s wel een antwoord op. Een gedegen e-mailstrategie integreren in de rest van de marketingcommunicatie is een mooie klus die op je ligt te wachten.

Je hoeft geen doorgewinterde SEA- of CRO-specialist te zijn, al kan relevante kennis over deze vakgebieden wel bijdragen aan je succes. Je krijgt de ruimte en vrijheid om op de website je ding te doen en deze te optimaliseren om de campagnes zo effectief mogelijk te laten verlopen.

 

Wie ben jij? Jij bent iemand met aantoonbare marketingervaring bij een bureau en/of e-commerce bedrijf. En minimaal een afgeronde hbo-opleiding en drie jaar werkervaring. Omdat de taal die we spreken die van data is, is het belangrijk dat je deze verstaat. Je hoeft geen data-junkey te zijn, als je maar wel je weg in GA weet te vinden. Zonder content is een campagne nergens en daarom is gevoel voor kleur, trends en stijl essentieel. Dus je bent data gedreven en je hebt een hele goede smaak :-)

Verder ben je:

  • een aanpakker
  • stressbestendig
  • een prettige collega
  • bekend met html
  • goed met Photoshop
  • ervaring met Magento
  • resultaatgericht

 

Wat bieden wij? Je staat natuurlijk niet alleen. Bij ilovespeelgoed zijn we nu al 10 jaar dit spel aan het spelen, met veel plezier en ook best wel wat succes. We bieden een prettige werkomgeving waarbij ruimte is voor alle type mensen; dus ook voor jou. :-)

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Samen met je collega’s en experts bij diverse bureaus werk je aan de campagnes en communicatie. Wij onderscheiden ons op kwaliteit, dat maakt dat je met inventiviteit en originaliteit het verschil kunt maken.

Naarmate je langer bij ons werkt, kunnen je taken en verantwoordelijkheden ook verder toenemen. Dit geeft vrijheid en ruimte om je eigen draai aan het werk te geven. Hierdoor kun je ook je ondernemende kant kwijt in deze functie. Zo kom jij het beste tot je recht en kun je jezelf verder ontwikkelen tot een online marketeer van ongekende klasse! Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden op termijn. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt ;-)

Zaken als laptop, telefoon, pensioen en natuurlijk korting op al ons mooie speelgoed behoren tot deze functie.

We zijn om zoek naar een online marketeer voor 36 – 40 uur per week. Spreekt deze functie jou aan? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar info@ilovespeelgoed.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld; echte sollicitaties wel :-)