huidige vacatures

 

 

VACATURE: ORDER-PICKER & MAGAZIJN MEDEWERKER

Ilovespeelgoed.nl is de online retailer voor vintage speelgoed en trendy lifestyle artikelen. Iedere dag maken wij talloze kinderen, ouders, opa’s en oma’s blij met de mooiste kadootjes. In ons werk streven wij naar continue optimalisatie en verbetering. Hierin worden we ondersteund door verschillende systemen en enthousiaste mensen die er plezier in hebben om iedere dag weer de kinderen in Nederland en België blij te maken met mooie kadootjes.

Voor onze logistieke afdeling, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Collega’s die het leuk vinden om naast de logistieke werkzaamheden zoals order-picken en leveringen van onze leveranciers ontvangen het ook leuk vinden om kadootjes feestelijk in te pakken. Voor onze klanten bieden wij deze mogelijkheid op onze website en dit is inmiddels ons visitekaartje geworden!

Wat is de functie? Het magazijn van ilovespeelgoed is het hart van ons bedrijf. Iedere dag vertrekken hiervandaan honderden kadootjes naar kinderen in Nederland en België. Deze kadotjes moeten daarvoor uit het magazijn worden gepikt en worden verpakt. Maar ook binnenkomende leveringen van onze leveranciers op de juiste plek leggen en het magazijn op orde houden behoren tot de taken. En natuurlijk alle andere werkzaamheden die bij een magazijn horen.

Wie ben jij? Je hebt er oprecht plezier in om met zorg onze producten te picken en orders te verwerken. Je bent erg nauwkeurig. Het erg belangrijk dat het juiste product in de juiste doos wordt gestopt. Dit klinkt gemakkelijker dan het in praktijk vaak is ;-) Verder ben je:

  • Flexibel
  • nauwkeurig
  • een aanpakker
  • stressbestendig
  • draag je bij aan de prettige werksfeer
  • heb je ervaring met het werken in een webshop

Wat bieden wij? Een prettige werkomgeving waarbij ruimte is voor alle soorten mensen; dus ook voor jou :-)
Je werkt vrij zelfstandig en tegelijk in teamverband als onderdeel van het logistieke team.

De baan die wij bieden is voor 3 tot 5 dagen per week, waarvan 1 dag in het weekend. Houdt er verder wel rekening mee dat in het hoogseizoen en bij vakantie dit kan oplopen naar meer dagen/ uren.

Heb je interesse? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar info@ilovespeelgoed.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld; echte sollicitaties wel :-)