29 resultaten

hobbyboeken

Creatief met tekenen en schilderen, maar ook met het schrijven van verhalen of oplossen van puzzels. Deze diversiteit vind je ook in het ruime assortiment creatieve boeken bij Ilovespeelgoed.nl. Ook creatieve boeken om kinderen te helpen bij het vinden of ontwikkelen van een hobby, waaronder dagboeken, doeboeken, educatieve boeken, kinderkookboeken, spelletjes en puzzelboeken en vriendenboeken.

Lees verder
Sluiten
1-29 van 29 producten

Creatieve boeken

Kinderen zijn net sponzen, ze absorberen informatie net zo makkelijk. Geef ze creatieve boeken en ze hebben in een mum van tijd nieuwe vaardigheden aangeleerd. Of dit nu om tekenen gaat, of het maken van animatie filmpjes. Creatief zijn, kan in de breedste zin van het woord! Je bent creatief met tekenen en schilderen, maar ook met het schrijven van verhalen of oplossen van puzzels. Deze diversiteit vind je ook in onze creatieven boeken. Schaf ze vandaag nog aan, want jong geleerd is oud gedaan!

Stimuleer de hobby’s van je kind met onze creatieve boeken

Een kind zul je niet zo snel horen zeggen ‘help ik zoek een hobby’, maar ze kunnen zich soms wel stierlijk vervelen. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een ruim aanbod creatieve boeken die je helpen bij het vinden van of ontwikkelen in een nieuwe hobby. Vergeet bovendien ons creatief speelgoed niet. De kans is vrij groot dat je kleine hier net zo blij van wordt. En het gaat vaak heel goed samen met de creatieve boeken. Het stimuleren van de hobby’s van je kind kan met de volgende boeken:

Grenzeloze fantasie met creatieve boeken

Spelen met speelgoed is ontzettend leuk, maar het kan ook leerzaam zijn. Net als (voor)lezen uit onze kinderboeken. Verhalen stimuleren de geest en prikkelen de fantasie. Met onze creatieve boeken zul je ook zien dat je kind een grenzeloze fantasie heeft. Een simpel vouwblaadje wordt een walvis die honderden vissenvriendjes heeft in de zee. Met een magische pen worden alle belevenissen van wonderbaarlijke dieren onthuld. Bestel creatieve boeken bij ilovespeelgoed.nl en ontdek hoe magisch de fantasie van je kleine is!