26 resultaten

bademmertjes & badbekers

Bademmertjes zijn het perfecte speelgoed voor kinderen die graag met water spelen. Niet alleen zorgen ze voor veel spetterplezier, maar ook voor ontspanning tijdens het badderen.

Bij ilovespeelgoed.nl zijn er verschillende kleurrijke bademmertjes en badbekers verkrijgbaar, van mini-emmertjes tot stapelbare badbekers. De emmertjes zijn ook erg leuk en veilig voor de allerkleinsten dankzij het zachte materiaal van neopreen.

Bovendien zijn er ook badspoelers zoals de Moby walvis van Skip*Hop, die het wassen van het haar leuker maken en shampoo in de ogen voorkomen. Bademmertjes maken van badderen een feestje!

Lees verder
Sluiten
1-26 van 26 producten

Bademmertjes

Kinderen spelen graag met water en met bademmertjes of badbekers erbij wordt in bad gaan echt een feestje! Ook voor kinderen die niet zo graag in bad gaan zorgt het spelen met een bademmertje voor ontspanning. Dit kan de angst verminderen, waardoor in bad gaan toch een leuk speelmoment wordt. De gekleurde emmertjes zijn fijn kinderspeelgoed om mee te schenken, te gieten en te sproeien tijdens het badderen. Zo ontstaat er een vrolijk waterspel in bad. In het assortiment van ilovespeelgoed.nl zijn allerlei kleurrijke bademmertjes en badbekers te vinden. Van mini-emmertjes om mee te sproeien tot stapelbare badbekers om water mee te scheppen.

Waterpret met mini emmertjes

Een bademmertje is kleiner dan een gemiddeld kinder emmertje. Dankzij het handzame formaat kunnen kinderen er makkelijk mee spelen in de badkuip. Veel van de kleine emmertjes zijn versierd met dierensnuitjes. Dat zorgt voor gezelligheid én plezier in bad. Vul de bademmertjes en til ze zo hoog mogelijk op om het water eruit te laten stromen. De bademmertjes hebben gaatjes in de bodem, wat een verrassend effect geeft! De Hape bademmertjes hebben elk ook een bijzondere onderkant; het water stroomt er op verschillende manieren uit. Eén heeft een rij gaatjes in de bodem, de tweede heeft een waterrad en bij het derde emmertje stroomt het water langs een bal.

Zachte badbekers voor de allerkleinsten

Speciaal voor jonge kinderen zijn er badbekers van neopreen: een elastische stof van synthetisch rubber. Het materiaal heeft als voordeel dat het zacht en licht van gewicht is. Omdat neopreen zo zacht is, kunnen de allerkleinsten zich niet bezeren met het badspeelgoed. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we van de merken Lilliputiens en SES Creative badbekers met speelse snoeten. De bekers zijn voorzien van verschillende gaatjes waar het water uit kan sproeien.

Een stapeltoren van badbekers

De stapelbekers van Mushie en Little Dutch passen precies op elkaar en vormen samen een grote toren. Maar deze stapelbekers zijn ook te gebruiken als badspeelgoed. Als badbeker kunnen kinderen water schenken en gieten in de badkuip, maar ook in het zwembadje. De stapelbekers van Mushie zijn voorzien van openingen en gaatjes in de bodem. Hierdoor kunnen kinderen zien hoe het water er op verschillende manieren uit stroomt. De speelbekers passen niet alleen op elkaar, maar ook in elkaar en zijn daardoor compact op te bergen.

Voorkom shampoo in de oogjes met een badspoeler

Een waterspoeler, zoals de Moby walvis van Skip*Hop, zorgt er niet alleen voor dat de allerkleinsten geen prikkende oogjes meer hebben tijdens het haren wassen, maar is ook nog eens leuk om mee te spelen. De badspoeler geeft een geleidelijke waterstroom en heeft een rubberen rand die op het voorhoofd van je kindje geplaatst kan worden, zodat het water niet in de ogen stroomt. De speelgoedwalvis is voorzien van een handgreep en kan ook gebruikt worden als bademmertje om water te scheppen en te gieten.

Schone bademmertjes

Na het badderen is het belangrijk om de bademmertjes goed schoon te maken, zodat er geen zeepresten, vuil en bacteriën achterblijven. De emmertjes bij ilovespeelgoed.nl zijn gemaakt van kunststof en neopreen. Spoel het speelgoed af met schoon water en gebruik voor de plastic emmertjes eventueel een mild sopje. Laat het badspeelgoed goed drogen en bewaar het op een droge plek, maar laat het niet in de zon liggen.