32 resultaten

badpoppen

Badpoppen zijn perfect speelgoed voor kinderen tijdens baddertijd. Ze kunnen veilig in het water spelen en zich uitleven in imitatie- en fantasiespel. De badpoppen bij ilovespeelgoed zijn waterbestendig en kunnen veilig mee in bad of mee naar een dagje strand voor veel spetterplezier. 

Badpoppen kunnen verder net als reguliere poppen ook gebruikt worden voor rollenspel, om sociale vaardigheden te leren en voor de allerkleinsten om lichaamsdelen te leren benoemen.

Ilovespeelgoed heeft verschillende merken met de leukste badpoppen in het assortiment, zoals Corolle, Egmont, We are Gommu, Djeco en Götz!

Lees verder
Sluiten
1-32 van 32 producten

Badpop

Kinderen imiteren graag hun verzorgers, en vadertje en moedertje spelen met een pop die mee in bad kan is voor kinderen een veilige manier om zich uit te leven in imitatie- en fantasiespel. Het is speelgoed waarmee niet alleen volwassenen nagedaan worden, maar waarbij kinderen ook emoties en dromen uitleven. Voor imitatiespel tijdens baddertijd zijn badpoppen ideaal kinderspeelgoed. De pop kan mee in bad of onder de douche, of met mooi weer samen een boel waterpret beleven in een opblaasbadje in de achtertuin of op het strand.

Verschillende poppen voor in bad

Ilovespeelgoed heeft een uitgebreid assortiment van verschillende poppen voor in bad die wel in bad mogen, voor een heus bubbel- en spetterspektakel. Niet alle badpoppen mogen namelijk zomaar mee in bad. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de waterbestendigheid, de veiligheid – denk bijvoorbeeld aan batterijen – of omdat de pop na het in contact komen met water, moeilijk gereinigd kan worden.

Badpoppen verschillen verder, behalve dus op bijvoorbeeld waterbestendigheid of veiligheid, niet van poppen die niet speciaal voor het bad ontworpen zijn. Net als een gewone pop, kan een badpop gezellig mee op avontuur in een poppenwagen, verzorgd en vertroeteld worden en aan- en uitgekleed. Met zoveel poppen is het soms alleen wel lastig kiezen, dus wij helpen graag op weg met het onderstaande lijstje duurzame merken met poppen in het assortiment die wel in bad mogen:

 

Geen bad? Toch waterpret met een pop met bad!

Maar ook zonder bad in de badkamer kan de pop gebadderd, want ilovespeelgoed heeft ook een pop met bad in het assortiment waarmee de pop heerlijk in eigen bad kan. Of voor een hele middag of avond fantasievol spel, de pop eerst voeden, laten plassen en daarna van start met het badritueel met een badpop met flesje, potje en badcape. Laat je inspireren door de badpoppen met verschillende badpop accessoires zoals poppenbadjes en poppenpotjes.

De leerzame inslag van badpop speelgoed

Baddertijd wordt niet alleen een gezellig, maar ook leerzaam wateravontuur met badpop speelgoed. Poppen zijn namelijk geweldig speelgoed voor de ontwikkeling van kinderen. Door middel van rollenspel met badpoppen kunnen oudere kinderen bijvoorbeeld leren over verschillende sociale vaardigheden, terwijl de kleintjes bijvoorbeeld lichaamsdelen leren benoemen. Daarbij stimuleren badpoppen de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie, bijvoorbeeld door het aan- en uitkleden van poppenkleren of het vasthouden van poppenaccessoires zoals het flesje.

Zoveel badpoppen! Welke kies je?

Het kan lastig kiezen zijn met zoveel verschillende badpoppen. Wij zetten daarom graag wat dingen uiteen om je op weg te helpen:

  • De Gommu badpoppen zijn gemaakt van natuurlijk rubber van de heveaboom. De poppen worden groen geproduceerd en met de hand gemaakt en beschilderd. Door de ronde vormen ook heerlijk speelgoed voor de allerkleinsten om tijdens baddertijd op te sabbelen.
  • De Götz badpop is doorgaans gemaakt van vinyl dat vrij is van schadelijke stoffen. De poppen hebben een anatomisch correct lijfje, wat de pop realistischer maakt en geschikt om te leren over het menselijk lichaam. De Götz badpoppen zijn er in jongensvariant en in meisjesvariant.
  • Een Corolle badpop heeft meestal een vinyl hoofdje, armen en benen, terwijl het lijfje van katoen is en gevuld is met kunststof korreltjes. Door de kunststof korreltjes blijft de pop drijven, wat het badderen nog interessanter maakt.