21 resultaten

badpuzzels

Voor kleine en grote kinderen die van puzzelen en waterpret houden, is een badpuzzel fantastisch badspeelgoed. Met vrolijke puzzels wordt baddertijd een leerzame, creatieve en interactieve ervaring. Badspeeltjes en badpuzzels zijn voor het bad- en douchemoment ideaal speelgoed. Kinderen genieten van het spelen in water en zorg dragen voor de persoonlijke verzorging wordt voor zowel ouder als kind een stuk makkelijker en leuker!

Ilovespeelgoed heeft een ruim assortiment van magische badpuzzels om van badtijd een spetterende ervaring te maken, zoals de badpuzzels van Quut, Janod, Tiger Tribe en Mrs. Ertha.

Lees verder
Sluiten
1-21 van 21 producten

Badpuzzel

Voor kleine en grote kinderen die van puzzelen en waterpret houden, is een badpuzzel fantastisch badspeelgoed. Met vrolijke puzzels wordt baddertijd een leerzame, creatieve en interactieve ervaring. Badspeeltjes en badpuzzels zijn voor het bad- en douchemoment ideaal speelgoed. Kinderen genieten van het spelen in water en zorg dragen voor de persoonlijke verzorging wordt voor zowel ouder als kind een stuk makkelijker en leuker!

Welke badpuzzels zijn er?

Ilovespeelgoed heeft een ruim assortiment badpuzzels om van badtijd een spetterende ervaring te maken. Badspeelgoed van Quut, waaronder een Quut badpuzzel, is een van de vele badpuzzels en voor de meeste mensen een van de bekendste merken die badspeelgoed ontwerpen. En dat is niet voor niets, want ze hebben meerdere design awards gewonnen met hun prachtige badspeelgoed. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige badpuzzels! Bekijk ook de andere merken met magisch badspeelgoed in het assortiment:

De vele voordelen van een badpuzzel

Baddertijd wordt niet alleen een spetterend wateravontuur, maar ook leerzaam met een puzzel voor in bad. Puzzels zijn namelijk geweldig kinderspeelgoed om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Zo bevordert puzzelen de cognitieve ontwikkeling, verbetert het de motoriek en verhoogt het zelfvertrouwen wanneer een puzzel succesvol wordt afgerond. De leerzame Janod badpuzzel wereldkaart is hier een mooi voorbeeld van, waarbij kinderen cognitief worden gestimuleerd, veel plezier hebben tijdens het badderen en tegelijkertijd veel over de wereld leren.

Een bad puzzel: ook ideaal voor de taalontwikkeling

Het is niet het eerste waar aan gedacht wordt, maar een bad puzzel kan ook de taalontwikkeling van kinderen stimuleren. Puzzels zijn echter ideaal speelgoed voor de taalvaardigheid, omdat ze kinderen uitnodigen tot het verzinnen en vertellen van verhaaltjes aan de hand van de puzzels en bevordert daarmee de taalontwikkeling. Ook voor de allerkleinsten zijn badpuzzels hierin erg waardevol. Er zijn meerdere puzzels voor kinderen vanaf 12 maanden waarbij bijvoorbeeld diertjes in elkaar gepuzzeld kunnen worden en de kleine kan vertellen wat erop te zien is. Ook voor de ouders geweldig, want kinderen verzinnen de wonderlijkste verhalen bij de plaatjes en laten je de magie zien van iets alledaags.

Foam badpuzzel: waarom foam zo’n fijn materiaal is voor in bad

De meeste badpuzzels zijn gemaakt van foam omdat het ideaal materiaal is voor baddertijd. Een foam badpuzzel kent veel voordelen ten opzichte van andere materialen:

  • drijfvermogen: foam heeft een hoog drijfvermogen, waardoor het op het water kan blijven drijven en er dus een wereld aan mogelijkheden open gaat voor de creativiteit van kinderen.
  • plakt aan tegels: foam dat nat is, plakt goed en makkelijk aan gladde oppervlakken zoals de badkuip of aan tegels. Dat maakt het ideaal voor baddertijd want het kan op allerlei manieren ingezet worden; van drijven op het water tot plakken aan de tegels.
  • veiligheid: foam is zacht en zorgt ervoor dat kinderen zich er niet aan kunnen bezeren. Daarbij valt het niet uit elkaar als het per ongeluk op de tegels of in de badkuip valt.
  • onderhoud: foam is heel makkelijk schoon te maken. Het kan na het spelen afgespoeld worden en vervolgens afgedroogd. Het droogt snel op, wat de kans op schimmels klein maakt.