71 resultaten

arty & tinyly toys

Deze reeks dappere, fantasievolle Arty Toys personages van Djeco zijn de ideale metgezellen voor kids die houden van buitengewone avonturen.

Er zijn verschillende beweegbare 3D actiefiguren in verschillende categoriën om te verzamelen: superhelden en krijgers, piraten, koningen en ridders, prinsessen en jonkvrouwen, toverfeeën en stoere meiden. Een nieuw soort speelgoed, ontworpen door hedendaagse designers en illustratoren.

Creëer een eigen wereld vol avontuur!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 71 producten

Djeco Tinyly

De speelmogelijkheden zijn eindeloos met Djeco Tinyly en Arty Toys. Maak kennis met twee fantastische collecties speelfiguren die de verbeelding van kinderen prikkelen en uitdagen. Het Djeco Tinyly assortiment bestaat uit lieflijke poppetjes met mascottes en accessoires. Arty Toys zijn stoere, fantasierijke speelgoedfiguren die perfect zijn voor kinderen die houden van avontuur. Elk figuur heeft zijn eigen unieke verhaal en karakter, waardoor een eigen fantasiewereld gecreëerd wordt. De armpjes zijn beweegbaar en in de handjes kunnen ze een voorwerp vasthouden. Met Tinyly en Arty Toys van Djeco kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en beleven, en tegelijkertijd hun creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen.

De magie van betoverende Djeco Tinyly speelfiguren

Wat maakt de schattige en betoverende poppetjes van Djeco Tinyly nu zo bijzonder? Ze onderscheiden zich door hun unieke en fantasievolle karakterontwerpen, creatieve speelmogelijkheden en aandacht voor detail. Djeco Tinyly dolls worden geleverd met gedetailleerde accessoires die de speelervaring verrijken. De uiterst gedetailleerde poppetjes zijn prachtig om mee te spelen of te verzamelen. Elk speelfiguurtje heeft een eigen identiteit en mascotte. De kleurrijke poppetjes worden bijvoorbeeld vergezeld door een lieveheersbeestje, olifantje, vogeltje of een konijntje. Het kinderspeelgoed is ontworpen met veel oog voor detail, waardoor elk figuurtje zijn eigen unieke persoonlijkheid en stijl uitstraalt.

Spelend leren met Djeco Tinyly en Arty Toys

Met de Djeco Tinyly en Arty Toys collectie geef je je kinderen veel meer dan alleen speelgoed. Maar wat maakt spelen met de speelfiguren leerzaam? Het educatieve element zit in de manier waarop kinderen spelenderwijs vaardigheden opdoen. Het is een speelgoedlijn die de algehele ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden kan bevorderen. De belangrijkste vaardigheden die worden gestimuleerd staan hieronder genoemd:

  • Verbeeldingkracht en creativiteit: kinderen verzinnen hun eigen verhalen en brengen personages tot leven, wat goed is voor het probleemoplossend vermogen en de expressie.
  • Sociale vaardigheden: het spelen met Djeco Toys moedigt sociale interactie aan, ze spelen rollenspellen en kunnen situaties nabootsen, wat de communicatie en het inlevingsvermogen ontwikkelt.
  • Fijne motoriek: de speelfiguren worden geleverd met kleine accessoires, waardoor ze bij het spelen hun handen en vingers gebruiken om precieze bewegingen te maken.
  • Emotionele ontwikkeling: Djeco Tinyly personages hebben verschillende persoonlijkheden en emoties, waardoor kinderen kunnen leren over emoties en empathie kunnen ontwikkelen. Ze kunnen verschillende situaties en gevoelens naspelen, wat kan bijdragen aan de emotionele ontwikkeling en het begrip van sociale dynamiek.

Op avontuur met de stoere Djeco Arty Toys!

Beleef fantastische avonturen met de collectie dappere Djeco Arty Toys speelfiguren, geïnspireerd door de artistieke Artoys trend. De Arty Toys van Djeco zijn beweegbare, prachtig beschilderde speelgoedfiguren met elk hun eigen unieke verhaal en persoonlijkheid. Ze zijn ontworpen om kinderen te inspireren en uit te dagen om hun eigen verhalen te bedenken en hun verbeeldingskracht te gebruiken. De collectie bevat verschillende personages, van ridders en prinsessen tot piraten en ninja's, en biedt zo een breed scala aan speelopties voor kinderen.

Wat de Arty Toys van Djeco zo bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de hoge kwaliteit van het speelgoed. Elk figuurtje is zorgvuldig beschilderd en afgewerkt met mooie details, zoals wapens en accessoires die passen bij het personage. Bovendien is het speelgoed gemaakt van stevig kunststof, waardoor het bestand is tegen intensief speelplezier en lang meegaat. Duurzaam en avontuurlijk speelplezier!

Speelsets en poppenhuizen voor Djeco Tinyly en Arty Toys

Naast de figuurtjes is ook een scala aan interactieve speelsets en poppenhuizen voor Djeco Tinyly en Arty Toys. Deze sets bieden eindeloze mogelijkheden voor rollenspel en verhaalvertelling. Met thema's als een bloemenwinkel, dierenarts en taartenwinkel kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en spelen. In een Djeco Tinyly house voelen de speelfiguren zich helemaal thuis. De poppenhuizen zijn er in verschillende formaten en zelfs draagbare varianten. Ook voor Djeco Arty zijn er avontuurlijke speelsets die tot de verbeelding spreken. Combineer de Arty Toys poppetjes bijvoorbeeld met een piratenboot of kasteel.

Djeco Crazy Motors

Geïnspireerd op de Arty Toys, heeft het Franse merk de avontuurlijke speelgoedauto's Djeco Crazy Motors gelanceerd. Crazy Motors zijn metalen speelgoedautootjes met een uniek ontwerp, speciaal bedoeld om de verbeelding van kinderen te prikkelen. Net als de Arty Toys speelfiguren, zijn de 'Crazy Motors' prachtig beschilderd met ieder een eigen, uniek verhaal. Elke speelgoedauto is afgewerkt met mooie details die passen bij het karakter van de auto en bestuurder. Bovendien zijn de Djeco Crazy Motors gemaakt van metaal, waardoor ze tegen een (race)stootje kunnen!