87 resultaten

babyspeelgoed

Little Dutch biedt een vrolijke collectie babyspeelgoed, ontworpen om de ontwikkeling van baby's te stimuleren. Met babygyms, activiteitenkubussen en rammelaars worden de zintuigen van de allerkleinsten geprikkeld. De vriendelijke diertjes en zachte pastelkleuren van Little Dutch babyspeelgoed trekken direct de aandacht van jonge ontdekkingsreizigers. Bovendien biedt het merk ook prachtige muziekmobielen en muziekdoosjes die een rustgevende sfeer creëren in de kinderkamer.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 87 producten

Little Dutch babyspeelgoed

Baby’s leren spelenderwijs elke dag iets nieuws met het vrolijke Little Dutch babyspeelgoed! De veelzijdige collectie speelgoed is zo ontworpen dat het de zintuigen prikkelt en op verschillende manieren bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw baby. Kies voor een Little Dutch babygym, activiteitenkubus of rammelaar. De vriendelijke diertjes en zachte pastelkleuren trekken de aandacht van de allerkleinsten. Heerlijk babyspeelgoed voor vermaak thuis en onderweg!

Stimuleer de ontwikkeling van je baby met Little Dutch babyspeelgoed

Little Dutch babyspeelgoed is rijk aan activiteiten en is een ware ontdekkingsreis voor de zintuigen van de nieuwsgierige baby. Met een Little Dutch babygym en activiteitenspeelgoed valt er van alles te beleven. Terwijl ze op het speelkleed onder de babygym liggen, kijken ze hun oogjes uit en tasten ze de wereld af met hun vingertjes. Het vastpakken of trappelen tegen de hangers helpt de hand-oogcoördinatie en de motoriek te ontwikkelen. De babygym stimuleert baby’s daarnaast om zelfstandig te spelen. Of kies voor een Little Dutch activiteitenkubus, -kleed of -driehoek; allemaal voorzien van flapjes, spiegeltjes, knuffeltjes met een rinkelend belletje.

Wegdromen onder een Little Dutch muziekmobiel

Hang een Little Dutch muziekmobiel of muziekdoosje boven de wieg of het ledikant en de baby zal heerlijk in slaap vallen bij een zacht, rustgevend melodietje. De bewegingen van de hangers aan de boxmobiel zijn interessant om naar te kijken en stimuleren de visuele ontwikkeling. De verschillende ontwerpen uit de collecties van Little Dutch zijn allemaal zacht van kleur en brengen een dromerige sfeer in de kinderkamer.

Vermaak onderweg met Little Dutch babyspeelgoed

Om te zorgen dat de baby zich niet zal vervelen in de kinderwagen of het autozitje komt Little Dutch babyspeelgoed goed van pas. Met een babyboekje of activiteitenspeelgoed dat makkelijk te bevestigen is, ga je goed voorbereid op pad. Een gezellige Little Dutch wagenspanner of activiteitenspiraal heeft vrolijke hangers met rammeltjes, spiegeltjes en knispers, die voor de allerkleinsten interessant zijn om naar te kijken en te luisteren. Met de veelzijdige Little Dutch loops speelringen kun je ook zelf een wagenspanner samenstellen. Of gebruik de losse ringen om speelgoed en knuffeltjes aan de buggy of wandelwagen te bevestigen, zodat ze onderweg niet kwijtraken.