32 resultaten

knuffels

Little Dutch knuffels zijn de perfecte metgezellen voor de allerkleinsten. Net als het andere speelgoed van Little Dutch zijn de knuffels mooi uitgevoerd in zachte pasteltinten. De materialen met verschillende texturen voelen fijn aan voor kleine kinderhanden. Met een variëteit aan schattige dierenfiguren biedt Little Dutch knuffels die de harten van kinderen en ouders veroveren.

Lees verder
Sluiten
1-32 van 32 producten

Little Dutch knuffel

Wie wil er nu niet knuffelen met de vriendelijke gans Little Goose of de sierlijke vlinder Lily? Een Little Dutch knuffel is een fijn maatje voor kinderen om te hebben tijdens logeerpartijen, mee te nemen naar de crèche of wanneer ze naar bed gaan. Knuffels zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar hebben ook een belangrijke functie voor de ontwikkeling van je kind. Dit speelgoed is mooi uitgevoerd in zachte pasteltinten. De materialen met verschillende texturen voelen fijn aan voor kleine kinderhanden. Wordt het een schattig knuffelvarken of een Little Dutch knuffel konijn? Je vindt de nieuwe beste vriend van jouw kind bij ilovespeelgoed.nl!

Hoe belangrijk is een knuffel voor een kind?

Het is een maatje dat overal mee naartoe gaat en houvast geeft. Een knuffel kan veel betekenen voor een kind. Het geeft zekerheid en biedt troost. Een lievelingsknuffel kan er ook voor zorgen dat kinderen hun eerste stappen richting zelfstandigheid zetten. Met een vriendje aan hun zijde durven ze meer. Vinden kinderen iets eng of spannend, dan laten ze het de lievelingsknuffel eerst proberen voordat ze het zelf doen. Ook handig als je kind het eten niet lust; grote kans dat hij of zij het wel eet als de knuffel eerst een hapje neemt.

Een knuffelmaatje met persoonlijkheid

Bij het kiezen van een knuffel houd je natuurlijk rekening met de persoonlijkheid van je kind. In de collecties van Little Dutch zijn dieren de hoofdrolspelers. Hierdoor is een Little Dutch knuffel een herkenbaar personage met een eigen persoonlijkheid. Misschien voelt jouw kind zich veilig bij Jack, de avontuurlijke zeemeeuw uit de Sailors Bay collectie. Of droomt hij of zij weg met Lily de vlinder uit de Flowers & Butterflies collectie. Ook de Little Dutch Goose knuffel is een fijn maatje om mee op pad te gaan. Als je kind fan is van één van de hoofdrolspelers uit de Little Dutch collecties, kan de baby- of kinderkamer helemaal aangekleed worden in deze stijl. Alle benodigdheden zijn te vinden in het assortiment van Little Dutch.

Het iconische knuffelkonijn Nijntje gekleed in Little Dutch

Little Dutch en Nijntje hebben samen een unieke collectie ontwikkeld. Met een combinatie van zacht pluche en geprint corduroy is het wereldberoemde knuffelkonijn van Dick Bruna een schattige verschijning. Nijntje is er in verschillende formaten en is gekleed in de stijlvolle strepen- en bloemenprints van Little Dutch. Het knuffelkonijn is niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar staat ook prachtig als decoratie in de kinderkamer. Naast knuffels zijn er rammelaars, knuffeldoekjes, wagenspanners en muziekmobielen van Little Dutch met Nijntje.

Hoe kies je een knuffel voor je kind?

Het is natuurlijk een pré als een knuffeldier er leuk uitziet, maar het is nog veel belangrijker dat de knuffel veilig is. Zorg dus dat je baby een veilige knuffel heeft, zonder loszittende onderdelen. Little Dutch knuffels hebben bijvoorbeeld geborduurde oogjes in plaats van kunststof ogen. Omdat het speelgoed overal mee naartoe moet en er waarschijnlijk op gesabbeld gaat worden, heeft een lievelingsknuffel heel wat te verduren. Let daarom ook op de kwaliteit van het materiaal en of de knuffel goed wasbaar is. Kinderen raken gehecht aan hun beste vriend. Het is daarom verstandig om één of meer reserveknuffels achter de hand te hebben. Dit voorkomt dat je kind overstuur raakt of niet kan slapen als de knuffel kwijt is of in de was moet.