timio

De TIMIO player zorgt voor schermvrij speelplezier. Het Nederlandse familiebedrijf TIMIO heeft als doel om speelgoed te ontwikkelen dat de woordenschat, het intellect en de verbeelding van kinderen helpt groeien. Het speelgoed van TIMIO inspireert kinderen om te blijven ontdekken en om avontuur te gaan.

De TIMIO-muziekspeler is een educatieve audio- en muziekspeler voor kinderen. Door het gevarieerde aanbod aan discs hebben kinderen de keuze om zich te amuseren of om iets te leren. De cd’s hebben ieder een andere inhoud: van kinder- en slaapliedjes tot sprookjes en woordenschatoefeningen. Plaats de magnetische disc op de muziekspeler en druk op de plaatjes. Door middel van audio en LED-lichtjes leren kinderen verschillende vaardigheden. Jonge kinderen verbinden geluiden en afbeeldingen met elkaar. Wat oudere kinderen spelen quizzen en luisteren naar verhalen en muziek.  Door het handige formaat, zijn robuuste behuizing en lange accuduur is de audiospeler eenvoudig mee te nemen onderweg.

De discs van TIMIO komen in acht verschillende talen. Hiermee kunnen oudere kinderen uitgedaagd worden om een nieuwe taal te leren. Ideaal speelgoed voor gezinnen waar meer dan één taal gesproken wordt, of om mee op vakantie te nemen.

TIMIO stimuleert de zintuigen en de cognitieve ontwikkeling van kinderen.

7 resultaten

7 resultaten