343 resultaten

speelgoed

Little Dutch speelgoed staat bekend om uitstekende kwaliteit en unieke ontwerpen voor kinderen van verschillende leeftijden. Van zachte knuffels en puzzels tot educatieve spellen, het speelgoed stimuleert de fantasie en ontwikkeling van kinderen. Het houten speelgoed van Little Dutch is duurzaam en mooi ontworpen, en er zijn ook leuke treinsets, loopwagens en dokterstassen voor rollenspel. Verder zijn er knuffels, lappenpoppen en boekjes voor de jongste ontdekkers. Bij ilovespeelgoed.nl kun je een uitgebreide selectie van Little Dutch speelgoed vinden om de wereld van je kind te verrijken.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 343 producten

Little Dutch speelgoed

Uitstekende kwaliteit en unieke ontwerpen: dat is waar Little Dutch speelgoed om bekend staat. Of je nu op zoek bent naar een speciale treinset, een leuke loopwagen of een educatieve puzzel, Little Dutch heeft het allemaal. Met hun prachtige houten speelgoed en creatieve activiteitentafels, stimuleert Little Dutch de fantasie en ontwikkeling van kinderen vanaf geboorte. Bij ilovespeelgoed.nl vind je een breed assortiment aan Little Dutch speelgoed om de wereld van je kind te verrijken.

Voor welke leeftijd is Little Dutch speelgoed?

Little Dutch speelgoed is speciaal ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden. Van Little Dutch speelgoed 1 jaar tot baby, peuters en kleuters. Van zachte knuffels en rammelaars tot kleurrijke puzzels en educatieve spellen, er is voor iedere leeftijd wat wils en passends! Little Dutch speelgoed is daarbij niet alleen vermakelijk, maar sluit ook aan bij de ontwikkeling van jouw kleintje. Zo heeft Little Dutch voor de allerkleinsten die nog niet goed kunnen grijpen, een speelse armbandrammelaar ontwikkeld. Die bevestig je aan het polsje van je kleintje en het rammelplezier kan beginnen. Innovatief babyspeelgoed van Little Dutch!

Van puzzels tot spelletjes: Little Dutch heeft het!

Ilovespeelgoed.nl heeft niet alleen veel speelgoed van het lieftallige merk Little Dutch in het assortiment, maar ook een uitgebreide selectie van leuke Little Dutch spelletjes. Een van die spelletjes is de Little Dutch puzzel. Met kleurrijke afbeeldingen en verschillende moeilijkheidsgraden zijn de puzzels een geweldige manier voor kinderen om hun cognitieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. Ook hebben we de leukste geheugenspellen, sorteerspellen en stapelspellen van Little Dutch. Deze spelletjes stimuleren spelenderwijs de concentratie, het geheugen en de hand-oogcoördinatie van kinderen.

Houten speelgoed: duurzaamheid in elke creatie

Little Dutch staat bekend om zijn duurzame houten speelgoed. Het Little Dutch houten speelgoed is met zorg en aandacht ontworpen, met oog voor detail en kwaliteit. Het is niet alleen mooi om naar te kijken, maar gaat ook lang mee en kan van jong tot oud doorgegeven worden. Bovendien werkt Little Dutch met collecties. Hierdoor matcht het speelgoed van Little Dutch qua kleuren, dessins en ontwerp goed met elkaar. Zo kun je in alle collecties alles vinden: van babyspeelgoed tot kleuterspeelgoed en zelfs kinderkamerproducten. Een mooie, stijvolle eenheid met Little Dutch!

Avontuurlijke ritjes met een Little Dutch treinset

Laat je kleintje zijn eigen avonturen bedenken terwijl hij wagons aan elkaar koppelt en door het landschap reist met een Little Dutch treinset! Deze kleurrijke houten treinen zorgen voor eindeloos vermaak voor kleine machinisten in spe. Daarbij is het niet alleen leuk speelgoed, maar ook educatief. Het helpt namelijk bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden en stimuleert de verbeeldingskracht van je kind. Om het speelplezier te complementeren, heeft Little Dutch ook stapeltorens en blokken in de vorm van huisjes, waarmee een prachtige stad naast de treinbaan gebouwd kan worden.

Eerste stapjes met een Little Dutch loopwagen

De eerste stapjes zijn altijd een bijzonder moment en met een loopwagen kun je het leren lopen stimuleren. Een Little Dutch loopwagen is gemaakt van stevig hout en komt in verschillende prachtige designs. Bovendien hebben de meeste loopwagens van Little Dutch een speels ontworpen activiteitenpaneel aan de voorkant. Met de verschillende activiteiten kan je kleine wandelaar dus niet alleen de eerste stapjes oefenen, maar tegelijkertijd plezier hebben. De loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en groeit met hen mee terwijl ze hun stapjes zetten in de wereld.

Een heuse dokter met de Little Dutch dokterstas

Laat jouw kind zich een echte dokter voelen! Met de Little Dutch dokterstas kunnen ze hun eigen medische avonturen beleven. De tas bevat allerlei instrumenten zoals een stethoscoop om knuffels te onderzoeken. Maar ook voor ander rollenspel heeft ilovespeelgoed.nl de leukste producten van Little Dutch in het assortiment. Zoals houten keukentjes, kassa’s en smakelijke boodschappen voor in een kinderkeuken en winkeltjes! Rollenspel is niet alleen heel leuk, maar stimuleert ook de emotionele en sociale ontwikkeling. Laat je kleintje daarom ook heerlijk opgaan in rollenspel!

Voor de knuffelaars

Van baby tot peuter en kleuter: knuffelen doen kinderen in elke levensfase graag! Een Little Dutch knuffel is dan ook altijd geweldig speelgoed. Van een zachte speendoek voor de allerkleinsten tot een favoriete dierenknuffel voor een peuter of kleuter. De Little Dutch knuffels zijn er voor ieder die een pluizig knuffelvriendje zoekt!

Voor de verzorgers

In het veelzijdige assortiment van Little Dutch vind je natuurlijk ook poppen! Een Little Dutch pop is echter niet zomaar een pop. Het assortiment bestaat volledig uit lappenpoppen die niet alleen leuk zijn voor rollenspel, maar ook een zacht knuffelmaatje om te verzorgen. De lappenpoppen komen in allerlei uitvoeringen; van een feetje tot een lappenpop die uit logeren gaat.

Voor de jongste ontdekkers

Voor de allerkleinste ontdekkers heeft Little Dutch prachtige kijk- en voelboekjes, voor thuis of onderweg. Een Little Dutch boekje neemt kinderen met de kleurrijke illustraties mee naar verschillende werelden en stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen: van zien tot voelen. De boekjes hebben bovendien een handzaam formaat: ideaal voor kleine handjes!

Waar is Little Dutch speelgoed te koop?

Als je op zoek bent naar het leukste Little Dutch speelgoed, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ilovespeelgoed.nl vind je een uitgebreide selectie van het Nederlandse merk Little Dutch dat bekend staat om zijn liefdevolle en veelzijdige producten. Met Little Dutch haal je niet alleen veilig speelgoed in huis, maar geef je je kind ook de mogelijkheid om met stimulerend speelgoed te spelen. Ontdek ons assortiment en laat je inspireren door het uitgebreide aanbod van Little Dutch speelgoed.