plan toys

PlanToys is 's werelds eerste en grootste fabrikant van speelgoed van 100% gerecycleerd hout. Het hout is afkomstig van rubberbomen die geen latex meer produceren. De verpakkingen zijn bedrukt met speciale inkt op sojabasis. Het groene en milieuvriendelijke gedachtegoed draagt PlanToys hoog in het vaandel.

Plan Toys speelgoed is dus niet alleen mooi en oerdegelijk, maar ook gegarandeerd lief voor het milieu. PlanToys heeft voor haar inzet al veel erkenning geoogst en vele prijzen en awards gewonnen.

Lees hier meer over PlanToys.

Items 1 to 10 of 240 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Set Descending Direction
 1. ovale xylophoon | plan toys

  plan toys ovale xylophoon

  €22.95

  Een stevige houten xylofoon met primaire kleuren van het merk Plan Toys. De xylofoon heeft 5 verschillende tonen. Goed voor de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie en brengt kinderen het natuurlijke gevoel van harmonie en ritme bij. Het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van schoon en natuurlijk gerecycled hout, niet giftige houtlijm en afgewerkt met kleurstoffen op waterbasis. Learn More
 2. kinder pannenset plantoys

  plan toys kinder pannenset

  €22.95

  Out of stock

  Een mooie pannenset voor de kinderkeuken van het merk Plan Toys. De goudkleurige speelgoedset bestaat uit 2 pannen, een hapjespan, een houten deksel en twee spatels.

  Materiaal hout en metaal.

  Learn More
 3. plan toys speelsnijset groente en fruit

  plan toys speelsnijset groente en fruit

  €22.95

  Tjop tjop! Een houten fruit- en groente set van het merk Plan Toys. Onmisbaar speelgoed in de kinderkeuken.
  Het fruit en groenten is in delen te snijden door middel van klittenband.  Kinderen kunnen op een veilige manier leren snijden. 

  De speelgoedset bestaat uit een tomaat, een citroen, een wortel, een champignon, een peer en een bot mesje. 
  Spelenderwijs wordt de hand-oogcoördinatie geoefend en leren kinderen vormen, kleuren en fruitsoorten herkennen.

  Learn More
 4. schoolbus | plan toys

  plan toys schoolbus

  €7.95

  Een mooie gele schoolbus van Plan Toys. Plan Toys speelgoed is niet alleen mooi en oerdegelijk, maar ook gegarandeerd lief voor het milieu. Deze speelgoed busjes zijn gemaakt van 100% gerecycled hout en compact van vorm. Ideaal voor kleine kinderen om uren mee te spelen. Learn More
 5. verkeersborden | plan toys

  plan toys verkeersborden

  €16.95

  Plan Toys is 's werelds eerste en grootste fabrikant van speelgoed van 100% gerecycleerd hout. Het hout is afkomstig van rubberbomen die geen latex meer produceren. De verpakkingen zijn bedrukt met speciale inkt op sojabasis. Het groene en milieuvriendelijke gedachtegoed draagt Plan Toys hoog in het vaandel. Plan Toys speelgoed is dus niet alleen mooi en oerdegelijk, maar ook gegarandeerd lief voor het milieu. Plan Toys heeft voor haar inzet al veel erkenning geoogst en vele prijzen en awards gewonnen. Learn More
 6. spaghetti | plan toys

  plan toys spaghetti

  €14.95

  Een geweldig houten speelsetje van het merk Plan Toys. Het setje bestaat uit een bord, bestek, spaghetti, tomaat, champignons, ui en een broodje. Learn More
 7. plan toys houten servies set (12st) 3605 | ilovespeelgoed.nl

  plan toys houten servies set (12st)

  €23.95

  Een houten, kleurrijke ontbijtset van het merk Plan Toys. Onmisbaar in de kinderkeuken. De speelgoedset bestaat uit 2 borden, 2 kommen, 2 kopjes, 2 vorken, 2 messen en 2 lepels.

  Plan Toys speelgoed is dus niet alleen mooi en oerdegelijk, maar ook gegarandeerd zorgzaam voor het milieu. Plan Toys heeft voor haar inzet al veel erkenning geoogst en vele prijzen en awards gewonnen.

  Learn More
 8. plan toys ontbijt menu 3602 | ilovespeelgoed.nl

  plan toys ontbijtset

  €19.95

  Begin de dag goed met een heerlijk, groot ontbijt! Een geweldige ontbijtset van het merk Plan Toys. De speelgoedset bestaat uit een houten mes en vork, een groen bordje en beker, peper en zout en 9 verschillende speeletenswaren waaronder toast en ei. Een ontbijt om van te genieten.  

  Plan Toys speelgoed is dus niet alleen mooi en oerdegelijk, maar ook gegarandeerd zorgzaam voor het milieu. Plan Toys heeft voor haar inzet al veel erkenning geoogst en vele prijzen en awards gewonnen.

  Learn More
 9. plan toys musical band drumstel 6410 | ilovespeelgoed.nl

  plan toys musical band drumstel

  €59.95

  Out of stock

  Een houten drumstel van Plan Toys met 2 trommels, 2 drumstokken, een cimbaal en een guiro. Leer op jonge leeftijd al drummen met deze stevige drumset van Plan Toys. Learn More
 10. concertina | plan toys

  plan toys accordeon concertina

  €27.95

  Een vrolijke accordeon om een saaie middag een beetje op te vrolijken. Dit gele met rode muziekinstrument van het merk Plan Toys is bijna niet weg te leggen. 

  Deze trekharmonica stimuleert de muzikale ontwikkeling van het kind en zorgt voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. 

  Plan Toys speelgoed is niet alleen mooi en oerdegelijk, maar ook gegarandeerd goed voor het milieu. Dit setje is gemaakt van 100% gerecycled hout en compact van vorm. Ideaal voor kinderen om uren mee te spelen.

  Learn More

Items 1 to 10 of 240 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Set Descending Direction