18 resultaten

blokken

PlanToys maakt duurzame speelgoedblokken van rubberhout en niet-giftige verf op waterbasis. Het spelen met PlanToys blokken helpt kinderen op een speelse manier hun creativiteit en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen, bevordert de ontwikkeling van hun fijne motoriek, en verbetert samenwerkings- en communicatievaardigheden bij groepsspel.

Lees verder
Sluiten
1-18 van 18 producten

PlanToys blokken

PlanToys blokken zorgen voor een creatief spel voor verschillende leeftijden! Dit merk maakt blokken met de mooiste designs. Denk aan geometrische vormen, open blokken en zelfs blokken met water erin. Blokken vallen onder open end play, er zijn in principe geen regels of vooropgestelde richtlijnen om met blokken te spelen. Heb je een kind dat wel graag in kaders werkt of het lastig vindt om volledig zonder richtlijn te spelen? Ga dan voor een prachtige bouwset compleet met figuren zoals een prins, prinses en paard. Uiteraard kan er met deze sets ook nog vrij gespeeld worden. Met PlanToys blokken kan elk kind zijn of haar verbeeldingskracht de vrije loop laten en urenlang speelplezier beleven.

Wat zijn PlanToys blokken?

Dit zijn speelgoedblokken die worden gemaakt van duurzaam rubberhout en zijn gekleurd met niet-giftige verf op waterbasis. Ze zijn ontworpen om de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen te stimuleren door middel van open-ended spel. PlanToys blokken worden geproduceerd volgens duurzame methoden en hebben verschillende vormen, maten en kleuren om kinderen uit te dagen in hun bouw- en constructiespel.

Stimuleer de zintuigen

PlanToys blokken gaan verder dan het bouwen van torens. Met de sensory blocks van dit merk worden verschillende zintuigen van peuters gestimuleerd. Naast het stapelen kunnen ze ook zien, voelen en horen met de blokken van PlanToys. Denk aan mooie kleuren, verschillende texturen en andere oplossingen om de visuele, auditieve en sensorische zintuigen te prikkelen. Op deze manier dragen PlanToys Blocks niet alleen bij aan de ontwikkeling van het creatieve denkvermogen, maar ook aan de algehele ontwikkeling van jonge kinderen.

Wat zijn de voordelen van het spelen met PlanToys blokken?

Met PlanToys blokken kunnen kinderen op een speelse manier hun creativiteit en ruimtelijk inzicht ontwikkelen. Ook bevordert het de ontwikkeling van hun fijne motoriek. Probleemoplossend denken en het verbeteren van samenwerking en communicatievaardigheden bij groepsspel zijn andere voordelen van het spelen met PlanToys blokken. Bovendien wordt het speelgoed van dit merk gemaakt van duurzame en ecologisch verantwoorde materialen. Met PlanToys kun je bouwen aan de toekomst!