4 resultaten

muziekinstrumenten

PlanToys heeft een assortiment van houten muziekinstrumenten die perfect zijn voor kinderen om te leren spelen en te genieten van muziek. Het bespelen van  instrumenten stimuleert de neuronen, de emotionele ontwikkeling en creativiteit van kinderen.

Ilovespeelgoed heeft niet alleen de bekende instrumenten van PlanToys zoals een xylofoon, maar ook een heus drumstel! 

Lees verder
Sluiten
1-4 van 4 producten

PlanToys muziek

Met PlanToys muziek maken stimuleert de neuronen. En dit heeft een hoop positieve effecten op je kind! De informatie- en signaalverwerkers van het lichaam worden namelijk in gang gezet en zorgen ervoor dat de emotionele ontwikkeling wordt gestimuleerd. Het kennismaken met gevoelens, leren samenwerken en de ontwikkeling van creativiteit zijn het gevolg. Luisteren naar en het maken van muziek geeft plezier voor zowel jong als oud. Spelen met de muziekinstrumenten van PlanToys is dan ook een win-win!

De mooiste houten muziekinstrumenten

De nieuwste generatie muzikanten leert spelen op houten muziekinstrumenten van PlanToys. Al in het eerste levensjaar kunnen kinderen beginnen met het bespelen van een houten instrument. Dit zal nog niet direct de mooiste melodieën opleveren, maar dat hoeft ook niet. Het belangrijkste is het plezier dat je kleine haalt uit het spelen met muziekinstrumenten van hout. Een extra bonus is de positieve ontwikkeling die je kind ondergaat. Wat geef je een kind van 1 jaar? Een houten muziekinstrument van PlanToys natuurlijk!

Een speelgoed drumstel voor de kleinste drummers

Kinderen voor kinderen zong er al over: ‘Ik wil drummer worden, drummer worden …’. Met een klein drumstel van PlanToys haal je het instrument in huis voor je kind om dit muzikale doel te bereiken. Dit drumstel is niet zomaar speelgoed, dit is het begin van een muzikale band. Het voordeel van een houten drumstel is dat dit zeer stevig en duurzaam is, je kind kan er gewoon op losslaan met zijn drumstokken. Zelfs de jongste drummers kunnen hun ritmes oefenen. Drummen geeft pas echt een kick!