34 resultaten

spelletjes

PlanToys is een merk dat bekend staat om zijn duurzame en ecovriendelijke speelgoedcollectie. Naast het stimuleren van de ontwikkeling en verbeeldingskracht van kinderen, zijn de spelletjes ook gewoon heel leuk om te spelen!

Van puzzels en sorteer- tot behendigheidsspelletjes, bij ilovespeelgoed vind je het allemaal. 

Lees verder
Sluiten
1-34 van 34 producten

PlanToys spelletjes

Balanceren, stapelen, omgooien, het kan allemaal met de spelletjes van PlanToys. Dit merk staat bekend om zijn duurzame en verantwoorde speelgoedcollectie. Elk spel is zorgvuldig ontworpen om de ontwikkeling en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren. Ze zijn gemaakt van hout en allemaal ecovriendelijk geproduceerd. Naast hun leerzame waarde zijn PlanToys spelletjes ook gewoon heel leuk om te spelen! Of je nu van puzzels, sorteer- of behendigheidsspelletjes houdt, PlanToys heeft het allemaal. Kortom; wanneer je op zoek bent naar verantwoord speelgoed dat ook nog eens heel leuk is, dan zijn de spelletjes van PlanToys zeker de moeite waard!

Stapel van PlanToys

Bij ilovespeelgoed hebben we spelletjes van PlanToys voor jong en oud. Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met het spelen van puzzels en andere spelletjes. De allerkleinsten kunnen bijvoorbeeld spelenderwijs vormen en kleuren leren kennen. Heb je een peuter die het fantastisch vindt om te stapelen en vervolgens de hele stapel om te zien vallen? Dan is het spel met de bever misschien geslaagd. Het beverspel heeft wat weg van het bekende stapelspel Jenga. Net als op hun speelgoed, zijn wij ook stapel op de spelletjes van PlanToys. Kinderen en volwassenen kunnen samen veel plezier hebben!

Van beverspel tot bijenkorf: een beestenboel met PlanToys

In veel PlanToys spelletjes staan dieren centraal. Er komt van alles voorbij. Kleine bijtjes die in de bijenkorf moeten vliegen, maar ook pinguïns die je moet beschermen. Door als een echte imker bijen te verzamelen leren kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen en kleuren te herkennen. Andere PlanToys spelletjes zorgen ervoor dat kinderen worden uitgedaagd kritisch en probleemoplossend te denken. En dan zijn er nog veel grote en kleine dieren, de hele beestenboel komt bij elkaar met PlanToys!