20 resultaten

binnen & buitenspeelgoed

PlanToys biedt leuk en leerzaam speelgoed voor elke leeftijd, waarbij rekening wordt gehouden met de ontwikkeling van kinderen. Het merk gebruikt duurzame materialen en een zero-waste proces om zo eco-vriendelijk speelgoed te produceren.
Het buitenspeelgoed is waterproof en kan ook binnen gebruikt worden. Bij ilovespeelgoed.nl vind je het leukste binnen- en buitenspeelgoed van PlanToys.

Lees verder
Sluiten
1-20 van 20 producten

PlanToys speelgoed

Met het speelgoed van PlanToys hoef je je geen moment te vervelen. Dit merk heeft voor elke leeftijd wel geschikt speelgoed om mee te spelen. Bovendien wordt er rekening gehouden met de verschillende fases die kinderen doorlopen tijdens hun ontwikkeling. PlanToys speelgoed is gemaakt om plezier te halen uit leren.

Het speelgoed van PlanToys is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Het merk gebruikt duurzame materialen, zoals rubberhout dat afkomstig is van bomen die geen latex meer produceren. Bovendien worden de producten gemaakt met een zero-waste proces, waarbij elk deel van de boom wordt gebruikt en er geen afval ontstaat. Het resultaat is speelgoed dat niet alleen goed is voor kinderen, maar ook voor de planeet!

Naar buiten met PlanToys

Een potje golfen of gewoon lekker in het zand ravotten? Het kan allemaal met het buitenspeelgoed van PlanToys. Het is zelfs mogelijk om urenlang spetterpret te beleven met een zeilbootje in bad of onder de douche. Veel van het houten speelgoed van PlanToys is namelijk waterproof. En dit zonder het milieu of de gezondheid van je kind aan te tasten, alles wordt eco-vriendelijk geproduceerd. Door een dansende krokodil of blije puppy mee te nemen, is het nog leuker om een wandeling te maken buiten.

Binnen- en buitenspeelgoed van PlanToys

Het feit dat speelgoed gemaakt is voor buiten, betekent net zo goed dat je er binnen ook mee kunt spelen. Sterker nog, het is juist hartstikke leuk om mee naar binnen te nemen. In huis zijn er genoeg momenten om vast te leggen op de camera en ook binnen kun je koorddansen. Het speelgoed voor in de zandbak, kun je prima meenemen in de badkamer. Bij ilovespeelgoed.nl vind je zowel binnen- als buitenspeelgoed van PlanToys, zodat kinderen het hele jaar door kunnen genieten van het spelen en ontdekken!