37 resultaten

garage & voertuigen

Beleef leuke avonturen met houten garages en voertuigen van PlanToys. Het speelgoed is gemaakt van duurzame materialen en stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen terwijl ze spelen met veilig en verantwoord speelgoed.

Een hijskraan, mini auto's, een piratenschip of liever een helikopter van PlanToys? Ilovespeelgoed.nl heeft een breed aanbod! 

 

Lees verder
Sluiten
1-37 van 37 producten

PlanToys garage en voertuigen

Alles van speelgoed auto’s tot een houten hijskraan vind je tussen de PlanToys garages en voertuigen. Deze zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk! Het houten speelgoed van PlanToys is gemaakt van duurzame materialen zoals rubberhout en verf op waterbasis. Met deze duurzame garages en voertuigen kunnen kinderen hun fantasie stimuleren en creativiteit ontwikkelen terwijl ze spelen met veilig en verantwoord speelgoed. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de mooiste avonturen te beleven!

Van autoweg naar spoorbaan

Ben je op zoek naar houten auto’s, dan zit je goed met PlanToys. Of het nu kleine auto’s zijn om mee te spelen of grote houten voertuigen, we hebben ze allemaal in het assortiment. Zelfs houten speelgoed met bouwmaterialen en poppetjes van dit duurzame merk vind je bij ons. En zoals auto’s altijd populair blijven onder speelgoed, blijven treinen dat ook. De meeste kinderen hebben daar wel eens mee gespeeld. PlanToys weet dit maar al te goed en heeft daar de perfecte oplossing voor bedacht; de dubbelzijdige ‘road and rail’. Dit is de ideale baan om in huis te halen voor je kind, hij gaat van autoweg naar spoorbaan en net zo makkelijk weer terug!

Hijsen met een speelgoed hijskraan van PlanToys

Met de houten voertuigen van PlanToys kun je alle kanten op. Je kunt niet alleen de lucht in met een helikopter, maar ook met een hijskraan van hout. Deze hoogwerker laat alle auto’s en zelfs hele treintoestellen door de lucht zweven om veilig van de kade op de boot te zetten. Dit kan natuurlijk ook van eiland naar eiland zijn, het is maar net wat de fantasie van je kind bedenkt. Voor een houten speelgoed kraan compleet met bouwvakkers en ander materiaal dat je op een bouwplaats vindt, zit je goed bij ilovespeelgoed.nl. Te land, ter zee en in de lucht met PlanToys!

Voor welke leeftijd zijn de PlanToys garages en voertuigen geschikt?

De meeste garages zijn in principe bedoeld voor kinderen vanaf drie jaar. Dit komt omdat deze kleine onderdelen bevatten die gevaarlijk kunnen zijn voor jongere kinderen. Daarnaast zijn ze ontworpen met de ontwikkelingsfase van 3-jarigen in gedachten, waardoor ze perfect zijn voor kinderen van die leeftijd en ouder.

Voor wat betreft de voertuigen is het afhankelijk van het soort voertuig dat je hebt. We hebben een speelgoed autootje dat geschikt is voor baby’s, maar ook een hoop auto’s en andere voertuigen voor dreumesen van een jaar. Er zit geen leeftijdslimiet aan de andere kant, zelfs opa’s en oma’s kunnen nog lekker meespelen!