blafre over het gebruik

 

                                                                                                                                                        terug naar het merk Blafre

BLAFRE - over het gebruik

 

metalen broodtrommels en RVS drinkflessen

De metalen broodtrommels zijn goedgekeurd voor het bewaren van droog voedsel. Wees er daarom bewust van dat je 'nat' voedsel (zoals gesneden fruit, augurken, pasta, salade etc) in extra verpakking in de lunchtrommels bewaard, bijvoorbeeld in een plastic zakje of plastic doosje. 

Het kunststof (ftalaten of BPA-vrij) drinkkapje of schroefdop van de drinkfles kan gereinigd worden in de vaatwasser. Let op met koken op hoge temperaturen, de vorm kan veranderen. Vergeet niet om de dop goed dicht te doen voor de fles in de rugzak gaat om lekkage te voorkomen. 

De metalen broodtrommels en thermos- en drinkflessen met print zijn niet geschikt voor in de vaatwasmachine, dit om roest en schade aan de prints te voorkomen. Deze producten moeten met de hand gereinigd worden en goed worden gedroogd. 

Deze producten zijn niet geschikt voor in de magnetron. 


kunststof broodtrommels

De kunststof broodtrommels zijn BPA en ftalaten vrij. De broodtrommels kunnen grote temperatuurschommelingen aan (-40°C tot +120°C).

Deze broodtrommels zijn geschikt voor de vaatwassen. Pas wel op voor bijvoorbeeld tomatensausresten, dit kan ervoor zorgen dat de lichte kleur kan verkleuren. 

Gebruik in de magnetron is niet aan te raden. 

 

De producten van Blafre hebben een lange levensduur met de juiste zorg!